MOŽE LI VULGARNIJE OD OVOGA? Žena Kanjea Vesta usred bela dana u ŠOK IZDANJU od koga je svima neprijatno, i to pred ROĐENOM MAJKOM
Foto: shotbyjuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NE PRESTAJE DA POMERA GRANICE

MOŽE LI VULGARNIJE OD OVOGA? Žena Kanjea Vesta usred bela dana u ŠOK IZDANJU od koga je svima neprijatno, i to pred ROĐENOM MAJKOM

Pop kultura -

Bjanka Ćensori, supruga Kanjea Vesta, fotografisana je u društvu svoje majka Aleksandre na ulicama Los Anđelesa. Majka i ćerka uživale su u šopingu, ali uprkos opuštenoj prilici, Bjanka nije odustala od skandaloznih, provokativnih stajlinga. Ona je ponovo izazvala "bum" odabirom modne kombinacije.

Bjanka Ćensori ovog puta je uskočila u nešto ženstvenije, ali opet ekstremno izazovno izdanje, koje je otkrilo više nego što je iko očekivao.

Bjanka Ćensori
foto: shotbyjuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Australijanka je izabrala (pre)kratku haljinu u bebiroze boji od satena, sa ogromnim dekolteom i golim leđia, te detaljima napravljenim od kristala, a upotpunila ju je prozirnim dokolenicama i Prada salonkama sa otvorenom petom i niskom potpeticom.

Bjanka Ćensori
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako ste pomislili da je ovo jedno od primerenijih izdanja slavne 29-godišnjakinje, prevarili ste se! To je bio slučaj samo dok se nije okrenula - pri svakom pokretu haljina joj se podizala, i jasno se nazirala njena gola zadnjica. Ostaće misterija da li je nosila gaćice, ali svi su izgledi da nije, što svakako ne bi bio prvi put da se u javnosti pojavi bez donjeg veša!

Činjenica da je u svakom trenutku njena najintimnija zona potencijalno izložena pogledima javnosti bila je šokantna i uznemirujuća, ali Bjanka ne odustaje od tog modnog pravca.

Bjanka Ćensori
foto: shotbyjuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka je, kao i obično, zalizala kosu unazad, vezavši je u nisku punđu, a bila je neprimetno našminkana. Od nakita je nosila samo venčani prsten, a čitavo izdanje ostavlja utisak kao da je ciljano osmišljeno u Lolita stilu.

Podsetimo, pre nešto više od dve nedelje u medijima su se pojavili navodi koji tvrde da Bjankin otac Leo misli da se njegova ćerka oblači "prostački".

"On želi da sedne kao čovek sa Kanjeom i da ga pita o čemu prokleto razmišlja kada paradira sa Bjankom kao da je "prostački, goli, trofejni poni", rekao je izvor blizak njenim roditeljima.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track