"NAŠA VEZA NIJE BILA GLUPA AFERA" Slavni glumac razbesneo bivšu, OCRNIO njihovu vezu u memoarima, a ona ZAGRMELA
Foto: Scott Kirkland for The Wallis Annenberg Center / Shutterstock Editorial / Profimedia

ZAVOLELI SE DOK SU IGRALI PREDSTAVU

"NAŠA VEZA NIJE BILA GLUPA AFERA" Slavni glumac razbesneo bivšu, OCRNIO njihovu vezu u memoarima, a ona ZAGRMELA

Pop kultura -

Glumica Lisa Dilon optužila je kolegu Sir Patrika Stjuarta da je njihovu petogodišnju vezu u svojim memoarima netačno prikazao kao "glupu aferu".

Dilon, koja danas ima 44 godine, bila je u vezi s glumcem između 2003. i 2007. godine, a njihova romansa je započela kada je ona imala 23, a on 62 godine.

Upoznali su se nakon što je on dobio ulogu u filmu "The Master Builder" norveškog književnika Henrika Ibzena, kada je Stjuart, poznat po ulozi kapetana Džin-Luka Pikarda u "Zvezdanim stazama: Sledeća generacija", još bio u braku s drugom suprugom, producentkinjom Vendi Neus.

Njegov prvi brak sa Šejlom Falkoner, s kojom ima dvoje dece, već je bio završen nakon afere s glumicom Dženifer Hetrik, pa mu je veza s Dilon bila druga zbog koje mu je propao brak.

Dilon je sada za Daily Mail ispričala kako je bila u knjižari "Waterstones" kad je videla nekoliko primeraka Stjuartovih memoara "Making It So", pre nego što je uzela jedan u ruke i potražila svoje ime. U memoarima, koji će biti objavljeni ovog juna, Stjuart piše: "I tako, još jedan razvod. Osećao sam se glupo i odgovorno... Prevario sam svoju ženu s mlađom ženom - opet... I baš kao i moja afera s Dženi Hetrik, moja romansa s Lisom Dilon takođe će se pokazati relativno kratkom... U životu prepunom radosti i uspeha, moja dva propala braka stvari su zbog kojih najviše žalim."

Dilon je za The Times prokomentirala to što je napisao u memoarima.

"Stiče se utisak da je naša veza bila samo prolazna - da sam ja bila neka glupa veza koja mu je rasturila brak - a on je uhvaćen u prevari. Ali ne radi se tu samo o naših gotovo pet zajedničkih godina, ovo je takođe i najdugotrajnije prijateljstvo u mom životu. Ili je bilo", komentarisala je.

Dilon je objasnila da su ostali bliski prijatelji nakon što se njihova ljubavna veza završila, a Dilon je čak upoznala Stjuarta sa svojom ćerkicom pre šest godina. U memoarima, Stjuart okrivljuje njihov odnos na sceni za stvaranje lažnih osećanja, prenosi The Times.

"Život je oponašao umetnost. Sećam se da me jedan stariji glumac upozorio pre nekoliko decenija, da ako stalno govoriš ‘volim te‘ nekome u predstavi, možeš uveriti samog sebe da je taj osećaj istinit", piše u memoarima.

"Nikada nisam mogla da zamislim da će reći da nije stvarno zaljubljen u mene, da je to samo profesionalni rizik u životu glumca", komentarisala je Dilon, koja nije očekivala da će ova veza postati glavni deo Stjuartovih memoara iz poštovanja prema njegovoj sadašnjoj supruzi, pevačici Sani Ozel. Takođe je dodala da bi više volela da se njihova veza nije ni spominjala.

Patrik Stjuart i Sani Ozel
Patrik Stjuart i Sani Ozelfoto: Profimedia

Naime, njihov odnos je bio tajan dok su izvodili predstavu, a Dilon je debitovala na West Endu na svoj 24. rođendan. "Tada smo već bili zaljubljeni", priznala je i nastavila: "Posle su se stvari odvijale prilično brzo. Nisu nas uhvatili. On je odlučio da ode u Ameriku i razvede se kako bismo mogli da započnemo zajednički život."

Dilon je rekla da sada drugačije gleda na tu vezu i period svog života nakon što je pročitala Stjuartove memoare. "Vidim svoju ranjivost na način na koji nikad pre nisam. Prvi put sam pomislila: ‘šta je 62-godišnjak smatrao privlačnim na meni, 23-godišnjakinji?", pita se.

Otkrila je i da je njihova veza pukla kada je trebalo zajedno da izvedu "Magbeta", a Dilon je odustala od projekta. Opisala je Stjuarta kao "radoholičara" i dodala da je postala "neobično usamljena", ali da njihov raskid "nije bio čist raskid".

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S)

Bonus video:

07:03

AFERA TRESLA SRBIJU! POZNATI SPORTISTA PRED RAZVODOM ZBOG PROSTITUTKE! Makro bez dlake na jeziku otkrio: Klijentima RAĐAJU I DECU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track