OTKRIVEN UZROK POŽARA U VILI SLAVNE MANEKENKE: Ovo je razlog što je 7 MILIONA DOLARA vredna nekretnina izgorela DO TEMELJA (FOTO)
Foto: Profimedia

SAOPŠTIO NJEN OTAC

OTKRIVEN UZROK POŽARA U VILI SLAVNE MANEKENKE: Ovo je razlog što je 7 MILIONA DOLARA vredna nekretnina izgorela DO TEMELJA (FOTO)

Pop kultura -

U petak rano ujutru izgoreo je dom glumice i manekenke Kare Delevinj u Los Anđelesu. Kara u tom trenutku nije bila kod kuće jer je u Londonu, gde se priprema za predstavu.

Njeni roditelji otkrili su uzrok požara. Otac je na upite medija rekao da je uzrok požara "električni", piše E! News. Rekao je da je "nešto palo na dalekovod" usred jakog vetra. "Tamo jako duva", rekao je.

Kara Delevinj
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njena majka rekla da je Kara skrhana. "U toj kući je imala sve, ceo život", rekla je majka.

Kara Delevinj
foto: Printscreen Instagram

Karini ljubimci su spaseni

Vatrogasci su u vilu od sedam miliona dolara stigli malo pre 4 sata ujutru, te su zatekli veliki požar u zadnjem delu kuće koji se proširio na potkrovlje. U gašenju požara, koje je trajalo duže od dva sata, učestvovala su 94 vatrogasca. Jedan od njih je povređen i prevezen u bolnicu. Još jedna osoba je zatražila pomoć zbog udisanja dima.

Kara Delevinj
foto: Profimedia

"Danas je moje srce slomljeno. Ne mogu da verujem. Život može da se promeni u tren oka. Cenite to što imate", napisala je manekenka na Instagramu. Izrazila je brigu za mačke koje su tokom požara bile u kući, ali one nisu povređene.

(Kurir.rs/ E! News/ L. S)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track