ĆERKI BRUSA VILISA DIJAGNOSTIKOVAN AUTIZAM, OTKRILA SVE DETALJE: Patila od anoreksije, imala 38 kila, a sad saznala strašnu istinu
Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

tUGA

ĆERKI BRUSA VILISA DIJAGNOSTIKOVAN AUTIZAM, OTKRILA SVE DETALJE: Patila od anoreksije, imala 38 kila, a sad saznala strašnu istinu

Pop kultura -

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa otkrila je prošlog vikenda na društvenim mrežama da joj je dijagnostikovan autizam. Slavni glumac bori se duže vreme sa afazijom i frontotemporalnom demencijom.

Vest da joj je dijagnostikovan autizam saopštila je na Instagramu, uz snimak sa prmeijere filma Brusa Vilisa "The Whole Ten Yards iz "2004. u kojem je glumila kao 10-godišnja devojčica.

- Reci mi da si autističan bez toga da mi kažeš da si autističan. Zapravo je ovo prvi put da sam javno podelila svoju dijagnozu. Saznala sam za to prošlog leta i to mi je promenilo život - napisala je Talula Vilis (30).

Ćerka slavnih glumaca ranije je govorila o dismorfiji i poremećaju ishrane, kao i o svojoj dijagnozi ADHD-a. Kako je 2023. rekla za Vogue, ona se od 2019. borila sa anoreksijom. Sa 25 godina otišla je u ustanovu u Malibuu kako bi se izborila sa poremećajem ishrane i depresijom.

Bilo je to velikim delom terapeutsko iskustvo, prvi put sam pobedila 15-godišnjakinju koja mi nije odgovarala, ružno pače. Takođe mi je dijagnostikovan ADHD i počela sam da uzimam stimulativne lekove. Prvi put sam se osećala pametno, ali sam takođe počela da uživam u nuspojavama lekova koji smanjuju apetit", ispričala je i napomenula: "Terapeut za poremećaje u ishrani kasnije bi mi rekao "što si tanji, osećaš se većim" (kako bi joj opisao način razmišljanja ljudi u zamci anoreksije). Koliko je to suludo?".

Talula je otkrila da je u jednom momentu imala 38 kilograma, imala je probleme sa disanjem i non stop joj je bilo hladno.

Porodica Brusa Vilisa je 2022. saopštila da glumac boluje od afazije, prošle godine rečeno je pati od fromntotemporalne demencije.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track