PLANIRALI VENČANJE, A ONDA JE SVE PUKLO: Evo zašto su Miloš Teodosić i Maja Ognjenović RASKINULI VERIDBU! Zbog ovoga usledio kraj

daljina učinila svoje

PLANIRALI VENČANJE, A ONDA JE SVE PUKLO: Evo zašto su Miloš Teodosić i Maja Ognjenović RASKINULI VERIDBU! Zbog ovoga usledio kraj

Pop kultura -

Odbojkašica Maja Ognjenović bila je godinama u vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem. Kada su raskinuli 2013. godine, svi su bili iznenađeni, jer se očekivalo da svoju vezu krunišu brakom.

Ipak, oboje su na kraju našli svoju sreću kraj drugih ljudi, Maja pored Danila Ikodinovića, a Miloš u braku sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

Naime, poznati sportisti, u to vreme na početku karijere, četiri godine uživali su u romansi, ali obaveze su ih vodile na razne krajeve sveta, što je umnogome doprinelo da se emocije ohlade.

Kosa, Miloš Teodosić, Ritual, Maja Ognjenović, Dodirivanje

Miloš i Maja počeli su da se zabavljaju 2008. godine, da bi 2010. objavili veridbu. Tada su oboje igrali u "Olimpijakosu" i živeli pod istim krovom.

Veza, Miloš Teodosić, Raskid, Maja Ognjenović
foto: KURIR

Kasnije je Miloš otišao u Moskvu, a Maja u Berlin, i razdvajanje profesionalnih puteva nagovestilo je razlaz na privatnom planu, preneo je "Hello".

Podsetimo, juče je kao bomba odjeknula vest da se košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin razvode posle sedam godina braka.

(Kurir.rs / Blic / T.B.)

Bonus video:

02:29

Ja volim drugu! Raskid Maje i Luke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track