"MOJA ŽENA..." Vilijam više NE IGNORIŠE pominjanje Kejt Midlton, zbog onoga što je rekao svima je MNOGO JASNIJE o čemu se radi
Foto: OLI SCARFF / Avalon / Profimedia

POTREBNA MU JE

"MOJA ŽENA..." Vilijam više NE IGNORIŠE pominjanje Kejt Midlton, zbog onoga što je rekao svima je MNOGO JASNIJE o čemu se radi

Pop kultura -

Princ Vilijam nastavio je juče sa svojom inicijativom Homewards koja se zalaže za borbu protiv beskućništva u Velikoj Britaniji. Pojavio se na sastanku u galeriji Millennium u Južnom Jorkširu. Kada je izvršna direktorika gradskog veća Šefilda Kejt Džozef pokrenula temu o detinjstvu, Vilijam je odmah istakao uspeh projekata svoje supruge od prethodnih godina.

Princ Vilijam je rekao sledeće: "To je područje moje žene, treba da bude ovde", prenosi Daily Mail.

princ Vilijam
foto: OLI SCARFF / Avalon / Profimedia

Taj dirljiv gest ima veliki odjek i tumači se kao znak koliko je Kejt Midlton potrebna princu Vilijamu dok obavlja javne dužnosti.

Princ Viijam izgledao je prilično raspoloženo kada se juče vratio dužnostima, nakon što je juče objavljen snimak na kojem se vidi kako on i Kejt Midlton odlaze iz lokalne prodavnice u Vindzoru.

princ Vilijam
foto: OLI SCARFF / Avalon / Profimedia

Pojavio se juče u Šefildu kako bi unapredio važan cilj kojem je posvećen - da beskućnici u Britaniji u narednih pet godina dobiju krov nad krovom. Princ Vilijam pozdravio je okupljene i pričao sa porodicama koje su doživele da žive na ulici. Ovaj grad je jedna od šest lokacija njegove inicijative Homewards koju je pokrenuo 2023. godine.

Sastao se juče sa predstavnicima zajednice i lokalnim organizacijama koje učestvuju u radionici kako bi pomogli u osmišljavanju novog stambenog projekta u Južnom Jorkširu.

Vilijam nastavlja sa angažmanima, a novi snimak se uveliko tumači. Izvor je za Telegraph poručio: "Konačno svi mogu da se smire". Ipak, teorije zavere i dalje kruže, dok nema (nove) zvanične slike Kejt nakon fijaska sa obrađenom slikom za Dan majki od 10. marta.

Danas se saznaje i da Palata ubrzava planove za povratak princeze od Velsa kraljevskim dužnostima u punom obimu, što je pre moguće, jer je očigledno da se oporavlja.

A izvor blizak princu danas je jasno stavio do znanja da je Viljam odlučan da ignoriše nagađanja oko Kejt: "Njegov fokus danas je Homewards".

Kejt Midlton operisana je pre dva meseca u Londonu, nije još saopšten uzrok operacije, novi video donekle je umirio situaciju dok se čekaju novi detalji o princezi.

(Kurir.rs / Daily mail / Blic žena /T.B.)

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track