MELANIJA BACILA U SENKU TRAMPA BRUTALNIM STAJLINGOM Novinari je pitali da li će pratiti Trampa, usledio SUROV odgovor
Foto: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

OPASNA

MELANIJA BACILA U SENKU TRAMPA BRUTALNIM STAJLINGOM Novinari je pitali da li će pratiti Trampa, usledio SUROV odgovor

Pop kultura -

Melanija Tramp pojavila se juče sa suprugom Donaldom Trampom na primarnim izborima odnosno predizborima Republikanske stranke na Floridi. Bivši američki predsednik rekao je okupljenim novinarima da je glasao za sebe i da jedva čeka predsedničke izbore u SAD zakazane za peti novembar ove godine. Pojavljivanje bivše prve dame Amerike proteklo je u znaku njenog odličnog stila i odgovora na pitanje koje su mnogi želeli da joj postave.

Melaniija Tramp
foto: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

Donald Tramp se ne odriče dugačke crvene kravate, po čemu je prepoznatljiv njegov stil odevanja, uz najklasičnija odela. Melanija Tramp koja se retko pojavljuje uz supruga otkako je on saopštio da će se ponovo kandidovati za predsednika i otkako je počeo ciklus suđenja protiv njega, napravila je juče iskorak.

Melanija Tramp
foto: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

Čak i oni koji je kritikuju zbog nekih dugih stvari, ne mogu da poreknu da ona drži nivo u odevanju. Njena haljina koja je savršena mera elegancije i male doze ležernosti, i koja je besprekorno usklađena sa prilikom, podseća na njena blistava modna izdanja iz vremena kada je bila sa suprugom u Beloj kući.

Desen na haljini je neverovatno šik, a kaiš u crnoj boji je efektno istakao njenu siluetu. Melanija je korake pravila u vrtoglavim potpeticama, noseći torbu čuvene modne kuće "Chanel".

Melanija Tramp
foto: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

Klasične crne naočare i njena prepoznatljiva raskošna frizura bile su i ovaj pun pogodak. Bio je to stajling bez ijedne greške. Melanija je bez sumnje jedna od prvih dama Amerike sa najviše stila.

Novinare je zanimalo da li će se pridružiti suprugu u kampanji, a ona je kratko rekla: "Pratite".

Na Instagramu se komentariše da je Melanija "tajno oružje" Donalda Trampa u njegovoj kampanji. A sigurno će biti i kritika zbog ove njene reakcije. Podsetimo, ovaj poznat par u braku je od 2005. i imaju sina Barona Trampa (17).

(Kurir.rs / Blic žena / T.B.)

Bonus video:

02:36

NETANJAHU ĆE POKOPATI BAJDENA I DEMOKRATE DA BI OSTVARIO CILJ! Vujičić: Tramp će ih potući do nogu ukoliko ne uvezu izbeglice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track