SNIMALA VRELE SCENE SA ŽENOM, PA IZNELA SOČNE DETALJE: Kraljica bikinija otkrila kako se osećala dok joj je SIN bio IZA KAMERE
Foto: YouTube/ Movie Trailers Source

nije joj to predstavljalo problem

SNIMALA VRELE SCENE SA ŽENOM, PA IZNELA SOČNE DETALJE: Kraljica bikinija otkrila kako se osećala dok joj je SIN bio IZA KAMERE

Pop kultura -

Pojavljivanje filmskih scena seksa uvek je poprilično neprijatno iskustvo kad je u pitanju gledanje filmova s porodicom, ali glumica Elizabet Harli kaže da joj je snimanje nadolazećeg erotskog trilera bilo “oslobađajuće” jer je znala da joj je sin iza kamere, prenosi CNN.

Tokom intervjua za Access Hollywood o svojoj ulozi u filmu "Strogo poverljivo", koji je napisao i režirao njen sin, Damijan Harli, britanska glumica rekla je da se osećala “sigurno i zbrinuto” na snimanju filma koji uključuje intimnu scenu s glumicom Pear Čiravarom.

- Opuštajuće je znati da je neko iza kamere i pazi na tebe, jer stvari koje je njegov scenario zahtevao od mene, nisu se uvek nužno dosad radile u filmovima. Pomalo je oslobađajuće raditi sa svojom porodicom, možda ću to ponoviti - rekla je Elizabet Harli.

Elizabet Harli
foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Prikazivanje erotskog kriminalističkog trilera najavljeno je za april, a priča se bazira na mladoj ženi koja želi da otkrije istinu o samoubistvu svoje prijateljice. U filmu uloge imaju i glumice Ženeviv Gaunt i Džordžija Lok.

- Osećali smo se komforno, to je vrlo čudno. Kada imate 18 dana za snimanje takvog filma, svaka sekunda je važna. Ne možete sedeti i preispitivati scene - dodao je Damijan Harli.

(Kurir.rs / CNN / Jutarnji.hr / T.B.)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track