NAŠA GLUMICA ZAPROŠENA NA SCENI: Niko nije primetio da to nije DEO PREDSTAVE, momak je izašao na pozornicu, a onda... (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

LEPO

NAŠA GLUMICA ZAPROŠENA NA SCENI: Niko nije primetio da to nije DEO PREDSTAVE, momak je izašao na pozornicu, a onda... (VIDEO)

Kultura -

Milan Popadić iz Banatskog Velikog Sela, profesionalni vozač, odigrao je prvu i najvažniju ulogu u pozorištu i tako uspešno "položio" za glumca.

Milan Popadić, Marta Katai
foto: Privatna Arhiva

Na kraju predstave "Lepotica i zver", kad zver ponovo može da postane princ samo ako se pojavi prava ljubav, na veliko iznenađenje glumice Marte Katai, ali i publike, pojavio se Milan Popadić i rekao: "Najlepša, da li bi htela da se udaš za mene?" Dan nakon prosidbe kakva se u Kikindi nikad nije dogodila, Marta kaže da je još uvek u šoku. Pozitivnom, naravno. Kad sad, kako kaže, vraća film, nije joj čudno bilo što su u publici, pored velikog broja dece, bili Milanovi i njeni roditelji:

Milan Popadić, Marta Katai
foto: Privatna Arhiva

Dan nakon nesvakidašnje prosidbe u Milanovom naručju, Marta dodaje da ni njeni roditelji u publici nisu znali da će biti isprošena.

- Imala sam malu tremu zbog njih. Iznenađenje je bilo potpuno. Iskreno, to je poslednje što sam očekivala na kraju predstave. Umesto kolege Aleksandra Krulja, pojavio se moj princ. Noge su mi se u trenutku odsekle. Počela sam da se tresem. I Milanu su ruke drhtale. Suze radosnice nisam mogla da zadržim, i pre nego što sam izgovorila "da" i nakon toga - ispričala je Marta za Kurir.

Milan Popadić, Marta Katai
foto: Privatna Arhiva

- Evo, o tome smo pričali mojoj baki u našem dvorištu. Moj princ i kolege iz Dečjeg pozorišta "Lane" priredili su mi pravu čaroliju. Veoma su me obradovali. Što se Milana tiče, prvu ulogu odigrao je fantastično - priznala je Marta, a Milan je glumičinu šalu spremno prihvatio:

- Nikad se ne zna šta život nosi, ali je moja iskusnija koleginica i buduća životna saputnica rekla da ćemo svadbu zajednički režirati. Da je zaprosim, odlučio sam u decembru. Svoju nameru ispričao sam njenim kolegama iz "Laneta". Tako je i došlo do prve prosidbe na sceni tokom pozorišne predstave u Kikindi. U kostim sam se jedva uvukao, ali odigrao sam ulogu života. Nije bilo teško. Vodila me je ljubav - kazao je Milan.

Saša Urošev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track