OTKRIVAMO GDE SU TEO I JELISAVETA ZAVRŠILI POSLE UTAKMICE U ARENI: Evo šta smo saznali od komšija jutro posle ŠOK PREOKRETA
Foto: Petar Aleksić, EPA Andrej Cukic

TOPLO-HLADNO

OTKRIVAMO GDE SU TEO I JELISAVETA ZAVRŠILI POSLE UTAKMICE U ARENI: Evo šta smo saznali od komšija jutro posle ŠOK PREOKRETA

Pop kultura -

Jelisaveta Orašanin pojavila se u sredu uveče u javnosti nakon vesti da se razvodi od Miloša Teodosića, i to na utakmici 30. kola Evrolige između Crvene zvezde i Panatinaikosa, na kojoj je igrao i njen još uvek zakoniti suprug.

Crvena Zvezda, Miloš Teodosić
foto: Petar Aleksić

Košarkaš se tom prilikom posle duže pauze zbog teže povrede vratio na parket, a kako bi izbegla brojne medijske ekipe koje su očekivale njen dolazak, glumica je stigla sa ćerkom Petrom i sestrom Milicom, i to nekoliko minuta nakon što je utakmica počela. Ona je ušetala u Arenu držeći ćerku u naručju, u bež jakni i s rancem na leđima, a tom prilikom pokazala je i novu frizuru. Bila je smeštena kod klupe igrača Zvezde, kao najveća podrška.

Crvena Zvezda
foto: Petar Aleksić

Mnogi su komentarisali i da je interesantno da Jelisaveta i dalje nosi skupocenu burmu i verenički prsten na desnoj ruci, a za koji su mediji svojevremeno pisali da vredi između 10.000 i 45.000 evra, uz dijamant od dva i po karata, o čemu ona nikad nije govorila u javnosti. Takođe, moglo se primetiti i da se glumica ne odriče skupocenog nakita u jeku priča o razvodu, pa je tako, uz prstenje, ponela i dve skupocene narukvice brenda "kartije".

Jelisaveta je, nakon što je sudija svirao kraj utakmice, odmah izašla iz hale, dok je ćerka poletela ocu u zagrljaj, što se može videti i na fotografijama koje vam donosimo sa lica mesta.

Miloš Teodosić, Jelisaveta Orašanin, Crvena zvezda
foto: Printscreen/Instagram

Košarkaš se kasnije obratio i novinarima, koje je, pored sportskih tema, najviše zanimalo da li je njeno pojavljivanje na utakmici odgovor na sve natpise o razvodu u medijima, ali Miloš, koji i dalje nosi venčanu burmu, nije bio voljan da odgovori. Barem ne verbalno.

- Večeras vas je bodrila i supruga, da li je to odgovor na sve napise? - glasilo je pitanje, na šta je Miloš kratko rekao: "Uff", a zatim je samo uzdahnuo, okrenuo se i otišao.

Nakon što je završena utakmica, na kojoj je Zvezda, nažalost, poražena, Tea je supruga sačekala na glavnom izlazu Arene, pa su otišli zajedno u društvu njene sestre Milice, koja je stajala između njih dvoje.

Miloš Teodosić, Jelisaveta Orašanin
foto: Kurir, Marina Lopičić

Kako saznajemo, oni su nakon što su dovoljno odmakli od medija i foto-reportera, koji su ih jedno vreme pratili, otišli u stan na Vračaru, gde su skupa živeli do pre tri meseca, dok se glumica nije odselila na Dorćol. Nije poznato da li je ona kasnije tokom noći otišla u svoj stan ili je ostala sa suprugom i decom na Vračaru.

Ekipa Kurira posetila je kraj u kom je glumica odrasla, gde su nam njene komšije sa Dorćola rekle da su Jelisavetu videle u kraju, samo dan nakon utakmice u ranim jutarnjim časovima.

Miloš Teodosić, Jelisaveta Orašanin
foto: ATAimages, Shutterstock, Ilustracija

Podsetimo, kao što je Kurir juče pisao, Jelisaveta na sve načine pokušava da spase bračnu zajednicu sa Milošem, pa mu je tako predložila i da zajedno posete bračnog terapeuta. - Jelisaveta želi da reši problem koji ima s Milošem. Moli ga da razmisli o svemu još jednom i da pruži šansu njihovom braku. Svaku priliku kad su zajedno ona koristi da bi popričali i našli rešenje zbog kog se kasnije neće kajati. Jelisaveta ne odustaje od ideje da spase brak, a stalno mu govori i podseća ga da je i on tokom godina bračnog života pravio razne greške, preko kojih je ona prelazila. Tako mu je sad predložila da narednih dana zajedno posete bračnog terapeuta i da sa stručnim licem porazgovaraju o svemu kako bi prevazišli bračnu krizu u koju su upali zbog njenog stila života i nekontrolisanog trošenja novca - istakao je naš izvor.

Jelisaveta Orašanin
foto: Starsport

Kurir.rs

Bonus video:

02:58

Teodosić posle poraza od Panatinaikosa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track