DA LI SU SE PRINC HARI I MEGAN MARKL JAVILI KEJT I VILIJAMU POSLE STRAŠNE DIJAGNOZE? Ceo svet ih posmatra, a evo šta kažu izvori
Foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

neverovatno!

DA LI SU SE PRINC HARI I MEGAN MARKL JAVILI KEJT I VILIJAMU POSLE STRAŠNE DIJAGNOZE? Ceo svet ih posmatra, a evo šta kažu izvori

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl su kontaktirali Vilijama i Kejt nakon što joj je objavljena šokantna dijagnoza raka.

Pretpostavlja se da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sinoć "privatno" stupili u kontakt sa princom i princezom od Velsa.

Princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije jasno da li se kontakt desio telefonskim ili video pozivom ili neka poruke podrške. Nije poznato ni da li bi Hari odleteo nazad u Veliku Britaniju.

Sinoć se u Sjedinjenim Državama tvrdilo i da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa saznali za Kejtino stanje tek u trenutku kada je svet čuo vest. Izvori su za Nev York Post rekli da par "nema pojma" o Kejtinoj bolesti.

Kejt Midlton
foto: Printscreen

Kontakt između dva brata obelodanio je kraljevski urednik ITV-a Kris Šip.

Vojvoda od Saseksa (39) je ranije opisao Kejt kao 'stariju sestru koju nikad nisam imao' kada se verila za Vilijama pre 11 godina.

Međutim, njegov odnos sa princom i princezom od Velsa prekinut je nakon gorkih posledica Megzita.

Kejt je Harija poslednji put srela nakon kraljičine smrti u septembru 2022, kada su se pridružili svojim supružnicima u šetnji po Vindzoru.

Prošle nedelje, razdor između Vilijama i Harija bio je više nego očigledan jer su se braća pojavila na komemoraciji za svoju majku princezu Dajanu, a Vilijam je napustio ceremoniju pre nego što se Hari pridružio putem video veze.

(Kurir.rs/DailyMail/t.J.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track