DOK JOJ SE ĆERKA BORI SA RAKOM, MAJKA KEJT MIDLTON SMOGLA SNAGE DA URADI OVO: Cela porodica prolazi kroz jako teško vreme
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Jeff Moore / PA Images / Profimedia

sa njom je od početka

DOK JOJ SE ĆERKA BORI SA RAKOM, MAJKA KEJT MIDLTON SMOGLA SNAGE DA URADI OVO: Cela porodica prolazi kroz jako teško vreme

Pop kultura -

Veliku podršku dobija Kejt Midlton otkako je juče saopštila da boluje od raka. Video je snimljen u sredu u Vindzoru, princeza od Velsa na snimku otkriva da je u ranoj fazi lečenja, koje je počelo krajem prošlog meseca. Iz Kensingtonske palate poručuju da se neće objavljivati o kojoj vrsti kancera je reč kao ni detalji o stadijumu opake bolesti. Apelovali su na javnost da ne šire nagađanja.

Kejt Midlton je u poslednja dva meseca bila izložena raznim teorijama zavere, najavljivao se njen povratak dužnostima do Uskrsa ili nakon praznika. Princeza od Velsa bila je okružena mrežom podrške, a njena majka je sve vreme, otkako je Kejt otišla u bolnicu u Londonu, gde je operisana 16. janaura, bila velika pomoć, piše The Times.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Ovo su sigurno teški momenti za celu porodicu, otkako se 17. januara saznalo da je Kejt dan ranije operisana, isticalo se da će joj pomagati roditelji, kao i sestra i brat Pipa i Džejms Mildton.

Majka je velika podrška ćerki u ranoj fazi lečenja, tvrde insjaderi, piše Mirror. Početkom ovog meseca (četvrti mart) pojavila se slika. Kako su pisali TMZ, Daily mail, a kako sada podseća Mirror, na toj fotografiji su Kerol i Kejt Midlton.

Kejt Midlton
foto: UnBoxPHD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Bio je lep sunčan dan i Kejt je vozila njena mama. Princeza je sedela na suvozačevom mestu i nosila tamne sunčane naočare, ali je izgledala dobro dok su njih dve razgovarale - ispričao je izvor. Mirror navodi da su princezu tog dana videli sugrađani u Berkširu.

Međutim, neki sumnjaju da je Kejt na toj slici, i nakon saopštenja da princeza boluje od raka, mogu se razni negativni komentari kakve je izneo i prijatelj Megan markl i princa Harija.

Kejt Midlton
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Kejt Midlton je u poslednja dva meseca goruća tema, bilo je mnogo glasina, nagađanja, afera iniciranih spornim slikama i snimkom koji je ugledao svetlo dana prošlog ponedeljka. Na tom videu su Kejt i Vilijam ispred radnje u Vinzoru, kako piše The Sun. Prati je velika podrška britanskog naroda, ali i šire javnosti.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track