KAMERON DIJAZ DOBILA DRUGO DETE U 51. GODINI: Slavna glumica trudnoću DRŽALA U TAJNOSTI! Svet je ŠOKIRALA ODLUKOM (FOTO)
Foto: Profimedia

dobili su dečaka

KAMERON DIJAZ DOBILA DRUGO DETE U 51. GODINI: Slavna glumica trudnoću DRŽALA U TAJNOSTI! Svet je ŠOKIRALA ODLUKOM (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Kameron Dijaz i njen izabranik, muzičar Bendži Meden, dobili su drugo dete. Pored devojčice Radiks, koju su dobili uz pomoć surogat majke, par sada ima i sina, kom su dali ime Kardinal.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

- S radošću vas obaveštavamo da se rodio naš sin, Kardinal Madiks - počeli su u okviru objave na Instagramu ovim povodom, i u opisu dodali:

- Toliko smo srećni što je ovde. Iz bezbednosnih razloga i da bi mu sačuvali privatnost ne objavljujemo njegovu fotografiju, ali je mnogo sladak. Blagosloveni smo, zahvalni i šaljemo ljubav od naše porodice vašoj. Sve najlepše.

Podsetimo, Kameron Dijaz se za gitaristu grupe „Good Charlotte“ udala 2015. godine. Do sada nisu otkrivali da čekaju drugo dete, ali je 2022. godine u medije dospela vest da žele proširenje porodice.

- Kameron i Bendži su razgovarali o još jednom detetu i čak već neko vreme razmatraju tu želju. On je oduvek želeo veliku porodicu, a Kameron nije trebalo ni nagovarati nakon što je postala mama devojčice - ispričao je tada izvor za US Weekly.

Kameron je svojevremeno govorila kako nikada ne želi da ima decu, a sve se promenilo kada je upoznala 8 godina mlađeg muzičara, te su mnogi ostali u šoku njenom odlukom da u ovim godinama dobije još jedno dete.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track