"OVO NIJE NAJBOLJE MESTO ZA NJU" Evo gde se trenutno nalazi Kejt Midlton: Svi mole princa Vilijama jednu stvar! (FOTO)
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

eVO GDE PLANIRA DA NASTAVI LEČENJE

"OVO NIJE NAJBOLJE MESTO ZA NJU" Evo gde se trenutno nalazi Kejt Midlton: Svi mole princa Vilijama jednu stvar! (FOTO)

Pop kultura -

Kejt Midlton koja je juče saopštila da boluje od raka, biće tokom oporavka u Adelejd kotidžu u Vindzoru, kao i do sada.

Princeza od Velsa saopštila je da prima preventivnu hemioterapiju i da lečenje traje od kraja prošlog meseca. Oporavak će provesti u svojoj četvooorosobnoj kraljevskoj rezidenciji koju deli sa suprugom princom Vilijam i gde poznati par živi sa troje dece, Džordžom, Šarlot i Lujem.

Adelejd kotidž
foto: Profimedia

Međutim, dvorac iz 1831. koju je za suprugu Adelejd izgradio Vilijam IV možda nije najprikladniji izbor za Kejt Midlton, tvrdi kraljevski stručnjak.

Bivši kraljevski dopisnik BBC-ija Majkl Kol rekao je za GB News da porodična kuća nije idealno mesto za oporavak i citirao je opis tog zdanja, koji je napisala Rozmeri Taunsend. "U svojim memoarima napisala je da je to bilo najhladnije mesto gde je bila u svom životu. Dakle, možda nije najbolje mesto da počnemo da se osećamo bolje, naročito u ovoj prilično hladnoj zimi u kojoj trenutno uživamo", prenosi Daily mail.

Kejt Midlton i princ Vilijam koga danas neki i dalje oštro kritikuju, preselili su se u Adelejd kotidž u leto 2022. iz Kensingtonske palate, njihov zahtev je bio da to bude rezindencija koja ne zahteva renoviranje i dodatne sigurnosne mere.

Adelejd kotidž
foto: Profimedia

Smatralo se da su četiri spavaće sobe sasvim dovoljne za porodicu, pomoćnici putuju do objekta kada su njihove usluge potrebne. Zamak je smešten u srcu kraljevskog parka, od 655 hektara. Bio je to omiljeni dom kraljice Viktorije, jer je tamo često volela da doručkuje. Ipak, najpoznatiji bivši stanovnik jeste bivši ljubavnik pokojne princeze Margarete, kapetan Piter Taunsend, čija je afera sa kraljičinom sestrom izazvala nacionalni skandal.

Zamak je obnovljen 2015. godine. Imanje ima sedam zatvorenih ulaza i izlaza u dvorac Vindzor, tako da porodica može da dolazi i odlazi, uživajući u privatnosti.

Adelejd kotidž udaljen je 45 minuta vožnje od kuće roditelja Kejt Midlton, Kerol i Majkla Midltona, koji žive u selu Baklberi. Još je bliži Frogmor kotidžu koji je nekada pripadao princu Hariju i Megan Markl.

Podsetimo, Kejt Midlton je pre dva meseca imala tešku operaciju abdomena, u Londonu. Nakon toga ustanovljeno je da boluje od raka, lečenje traje od kraja februara.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track