HOĆE LI STRAŠNA BOLEST KEJT MIDLTON POMIRITI ZAVAĐENU BRAĆU? Priča se da je ovo idealna prilika da prinčevi zakopaju ratne sekire
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

nikad se ne zna

HOĆE LI STRAŠNA BOLEST KEJT MIDLTON POMIRITI ZAVAĐENU BRAĆU? Priča se da je ovo idealna prilika da prinčevi zakopaju ratne sekire

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl iskoristili su savršenu priliku da poprave vezu sa Kejt i Vilijamom, tvrdi kraljevski stručnjak.

Nakon što je princezi dijagnostikovan rak, Princ Hari i Megan Markl su navodno privatno kontaktirali princa Vilijama i Kejt Midlton.

Kejt Midlton
foto: Youtube/World Graphic/People

Prema izveštaju "Daily Maila", pretpostavlja se da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Megan i Hari, sinoć stupili u kontakt s princem i princezom od Velsa u privatnosti. Nije precizirano da li je taj kontakt bio putem telefona ili video poziva.

Kraljevski stručnjak Ričard Ficviljams rekao je da je rak Kejt Midlton "savršena prilika" za Harija i Megan da poprave svoj razdor sa Kejt i Vilijamom, a prenosi The Sun.

Kejt Midlton, princ Vilijam, princ Hari, Megan Markl
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

- Ovo je užasna situacija, velika operacija praćena rakom. I u najgroznijoj i najozbiljnijoj situaciji ponekad bude prilike i za... moramo se nadati da ima što pozitivnijem ishodu, to je ono što ona širi takvom porukom. Ovo je i prilika da se hejteri i zli ljudi koji šire zlonamerne glasine ućutkaju.

Ričard je dodao da će novo zdravstveno stanje "razoriti" Harija (39), dok je diskutovao o tome da li će otuđeni kraljevski član posetiti Kejt.

- Verovatno će biti prilično razoren, rekao bih. Da li će doći u Veliku Britaniju da poseti Kejt, vreme će morati da pokaže.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trenutno nije poznato da li će princ Hari posetiti Veliku Britaniju kako bi pružio podršku Kejt Midlton nakon što je objavila svoju dijagnozu raka. Juče su se u Sjedinjenim Državama pojavile tvrdnje da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa saznali za Kejtino stanje tek nakon što je vest postala javna. Izvori su za "New York Post" rekli da par "nije bio svestan" Kejtine bolesti.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track