TEYA DORA OPET SKOČILA NA KLADIONICAMA! Evo kako se sada kotira, polako ali sigurno osvaja EVROPU, a tu je i Bejbi Lazanja! FOTO
Foto: Shutterstock, Printscreen/RTS

super!

TEYA DORA OPET SKOČILA NA KLADIONICAMA! Evo kako se sada kotira, polako ali sigurno osvaja EVROPU, a tu je i Bejbi Lazanja! FOTO

Pop kultura -

Teya Dora i pesma "Ramonda" će predstavljati Srbiju na 68. Evroviziji koja se održava u švedskom gradu Malmeu 7.,9. i 11. maja.

Srbija je među poslednjim zemljama koje su izabrale svog predstavnika, a sada je Teya Dora "skočila" na kladionicama i sada zauzima 19. mesto.

Teya Dora, Evrovizija 2024, kladionica
foto: Printscreen/eurovisionworld

Prvi na listi kladionica je predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja sa svojom "Rim tim tagi dim" koja trenutno ima najviše šansi za pobedu. Slede Ukrajina, Italija i Švajcarska.

Pesma naše predstavnice Teya Dore na Evroviziji polako, ali sigurno osvaja ljude širom Evrope.

Mnogi uveliko izvode "Ramondu" koja je inspirisana Prvim svetskim ratom, stradanjima i novim počecima - ramonda je cvet kog zovu i "feniks" jer može da preživi duge suše.

Ovih dana mnogi su pevušili ovu pesmu, a umetnik Antonio Romero je prepevao na španski jezik. Njegova obrada zvuči prelepo, što samo dokazuje da je muzika univerzalna stvar i da ne poznaje granice.

"Prelepo, pozdrav iz Srbije!", "Bravo!", "Mnogo emotivno" si samo neki od komentara ispod videa, a mnogi su komentarisali i da će glasati za Teya Doru.

Da podsetimo, ovih dana je u žižu interesovanja dospeo splitski plesač i koreograf Alen Sesartić koji je bio glavna karika u timu Teya Dore na Pesmi Za Evroviziju, pošto je prema njegovim rečima upravo on osmislio čitav koncept nastupa.

Teya Dora
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, problemi na relaciji srpske predstavnice i splitskog plesača nastali su nakon njene pobede kada je njegovo ime izostalo sa spiska ljudi koji su radili na osmišljavanju nastupa. Međutim, pevačica se nije oglašavala ovim povodom...

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

06:01

IZBOR HRVATSKE PESME ZA EVROVIZIJU JE TOTALNI PROMAŠAJ! Dado Topić za Kurir BEZ DLAKE NA JEZIKU! Evo šta je rekao o Teya Dori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track