EVO ZAŠTO SU HARI I MEGAN SAZNALI DA KEJT IMA RAK KAD I CEO SVET: Ovaj potez otkrio šta princeza zaista misli o JETRVI I DEVERU
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

ne želi SAD da se bavi njima

EVO ZAŠTO SU HARI I MEGAN SAZNALI DA KEJT IMA RAK KAD I CEO SVET: Ovaj potez otkrio šta princeza zaista misli o JETRVI I DEVERU

Pop kultura -

Da li će se Kejt Midlton pomiriti sa Megan Markl i princom Harijem? To je jedno od brojnih pitanja koja se postavljaju nakon što je princeza od Velsa 22. marta saopštila svetskoj javnosti da ima rak. A kako glase odgovori? Dosta govori i podatak da princeza od Velsa nije poznatom paru privatno rekla detalje svog zdravstvenog stanja. Njena emotivna objava desila se dva meseca nakon što je operisana u privatnoj londonskoj bolnici. U početku se smatralo da je stanje nekancerogeno, da bi se ustanovilo da Kejt boluje od raka.

Princ Hari koji je boravio u Londonu prošlog meseca da bi posetio oca kralja Čarlsa III koji se bori sa rakom, nije se tada video sa bratom Vilijamom i Kejt Midlton. Trebalo bi da u maju prisustvuje službi u katedrali Svetog Pavla u britanskoj prestonici povodom obeležavanja 10. godišnjice Invictus Games, čiji je pokrovitelj. Taj dolazak koji će verovatno proteći bez Megan Markl i njihove dece Arčija Harisona i Lilibet Dajanu, mogao bi da bude šansa za pomirenje u porodici.

Međutim, Daily mail piše da Kejt Midlton i princ Vilijam uopšte sada ne razmišljaju o problemu zvanom Hari kao i da nema planova o pomirenju tokom njegovog potencijalnog dolaska u maju. Dok se princeza i kralj bore sa rakom, ni ne misle o tome.

Princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kraljevski stručnjak tvrdi da je Kejt odlučila da ne kaže Megan i Hariju da boluje od raka, jer njima ne može da se veruje, piše The Sun.

Urednik sa ITV Kris Šip napisao je na X mreži da su Megan i Hari privatno kontaktirali Kejt i Vilijama nakon što se saznalo da princeza ima malignu bolest. Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa su za dijagnozu čuli kada i svi ostali, preko medija.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Kejt Midlton čiji se bivši portparol oglasio, poslednji put se videla sa Harijem u septembru 2022. u Vindzoru nakon smrti kraljice Elizabete Druge tog meseca. Vilijam je nedavno bio na dodeli nagrada u Muzeju nauke u Londonu, na ceremoniji u čast majke Dajane. Njegov mlađi brat uključio se preko video poziva, ali se braća nisu srela ni virtuelno.

Kamila Parker Bouls, Megan Markl, Kejt Midlton, princ Hari
foto: Utrecht Robin/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Podsetimo, Kejt Midlton nalazi se u ranoj fazi lečenja kancera. Lečenje traje od kraja prošlog meseca. Nisu objavljeni detalji o njenoj bolesti. Nije poznato ni od koje vrste raka boluje Čarls III koji je pre dva meseca imao operaciju zbog benignog povećanja prostate. Operisan je u istoj bolnici gde se lečila i princeza od Velsa. Istog dana su napustili kliniku.

(Kurir.rs / Blic žena / The Sun / T.B.)

Bonus video:

02:55

ZAMALO NISAM UMRO NA SCENI! IZGUBIO SAM 9 KILA ZA 15 DANA Lečić otkrio NEOBIČAN RECEPT monaha iz Hilandara kojim leče ČAK I RAK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track