"IDI SADA I ZAMOLI ZA OPROŠTAJ" Kim Kardašijan urnišu na mrežama zbog šale o Kejt Midlton: Traže da POGNE GLAVU pred princezom
Foto: AP Scott Garfitt, EPA Nina Prommer

nije još uvek izbrisala objavu

"IDI SADA I ZAMOLI ZA OPROŠTAJ" Kim Kardašijan urnišu na mrežama zbog šale o Kejt Midlton: Traže da POGNE GLAVU pred princezom

Pop kultura -

Kim Kardašijan je pod pritiskom da se izvini i ukloni svoju objavu o Kejt Midlton, nakon što je otkriveno da se princeza bori s rakom.

Rijaliti zvezda bila je jedna od mnogih javnih osoba koje su se sprdale na račun Kejt Midlton. Princeze mesecima nije bilo u javnosti, a Kim je 17. marta objavila fotografiju na kojoj pozira ispred luksuznog automobila, uz opis: "Na putu sam da pronađem Kejt", napisala je uz objavu.

Nakon što je Kejt objavila emotivnu video poruku u kojoj je otkrila svoju dijagnozu, ljudi su sada preplavili odeljak za komentare ispod objave Kim i pozivaju je da se izvini princezi. "Nakon što je objavljena vest da princeza ima rak, trebala si izbrisati ovu objavu. Dužna si izvinjenje princezi", "Nisi dobrodošla u Ujedinjenom Kraljevstvu više", "Nikad ne znaš kroz što neko prolazi, nisi se trebala šaliti", "Da li može da ideš i pronađeš izvinjenje umesto toga?" samo su neki od komentara.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Blejk Lajvli se izvinila zbog svoje šale

Za razliku od nje, Blejk Lajvli odmah je uputila izvinjenje zbog šale na račun Kejt Midlton i izbrisala objavu. "Sigurna sam da danas nikog nije briga, ali osećam da moram progovoriti o ovome. Objavila sam blesav post o 'fotošop fejlovima' i zbog tog posta se danas osećam užasno. Žao mi je. Šaljem ljubav i dobre želje svima, uvek", napisala je na društvenim mrežama.

(Kurir.rs / Mondo / T.B.)

Bonus video:

41:27

USIJANJE DANA 20.05.2021. JELENA MILIĆ, ŽARKO OBRADOVIĆ: ODNOSI SRBIJE I NATO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track