NOVI DAN - NOVA BJANKA ĆENSORI BEZ PANTALONA: Uski bodi jedva obuzdao BUJNE GRUDI, nema kraja ŠOK IZDANJIMA (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SAMO ČARAPE I ŠTIKLE

NOVI DAN - NOVA BJANKA ĆENSORI BEZ PANTALONA: Uski bodi jedva obuzdao BUJNE GRUDI, nema kraja ŠOK IZDANJIMA (FOTO)

Pop kultura -

Bjanka Ćensori u novom izlasku sa suprugom Kanjeom Vestom ponovo je pokazala još jednu modnu kombinaciju koja ne uključuje pantalone. Ćensori je na bele čipkaste najlonke obukla plavi bodi bez bretela, a celu modnu kombinaciju uparila je s belim štiklama. Kao i do sada, kosa joj je bila podignuta u zalizanu punđu.

Reper nije iznenadio svojom kombinacijom - ponovo se prošetao u crnim pantalonama i crnoj majici s kapuljačom i patikama u istoj boji. Par se, kako prenosi Daily Mail, uputio u AMC Theatre, gde su navodno gledali film "Dina 2". Osim bioskopa, nedelja je bila rezervisana i za kupovinu automobila. Vest je na svojim Instagram storijima podelio kako sa suprugom posećuje auto-salon, a kako mediji prenose, Ćensori je sedela u belom "poršeu".

Bjanka Ćensori, Kanje Vest
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćensori i dalje ostaje pri svom modnom izrazu, zbog kog joj se čak i Kim Kardašijan obratila. "Kim je poručila Kanjeu da nikada ne dozvoli Bjanki da se tako oblači u blizini njihove dece. Kanje je isto to radio i s Kim tokom njihovog braka, ali razlika je u tome što je on tada bio poštovan kao osoba i kao umetnik", rekao je bliski izvor.

Zabrinutost Kardašijanke nastavlja se na zabrinutost Ćensorine porodice i prijatelja. Podsetimo, Ćensorina majka je došla iz Australije da vidi šta se događa s njenom ćerkom, a otac je repera pozvao u Australiju da porazgovaraju. "Kanje je pozvan da ode u Australiju, ali Bjanka okleva to da dozvoli jer zna kako će njen otac reagovati", objasnio je izvor.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S)

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track