ZAVIRITE U LUKSUZ U KOM ŽIVE MEGAN MARKL I PRINC HARI Napustili dvor, a sad žive KAO CAREVI: Imaju bazen i veštačko jezerce...
Foto: Profimedia

POKAZALA DETALJ

ZAVIRITE U LUKSUZ U KOM ŽIVE MEGAN MARKL I PRINC HARI Napustili dvor, a sad žive KAO CAREVI: Imaju bazen i veštačko jezerce...

Pop kultura -

Megan Markl nedavno je iznenadila obožavatelje novim projektom - lansiranjem veb stranice "American Riviera Orchard", a otvorila je i istoimeni Instagram profil koji prati više od pola miliona ljudi.

U najavi brenda koju je objavila, prikazan je delić kuhinje u domu koji deli s princem Harijem i njihovo dvoje dece, 4-godišnjim Arčijem i 2-godišnjom Lilibet.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Ovo je jedan od retkih uvida u njihovu vilu s velikim bazenom, veštačkim jezercetom i privatnim igralištem u gradu Montekito, u Santa Barbari. To je prvi put da Megan objavljuje na društvenim mrežama od 2020. godine, nakon što su ona i princ Hari odstupili s kraljevskih dužnosti.

Prva objava na društvenoj mreži prikazuje Megan kako u raskošnoj vili aranžira cveće i kuva uz pesmu "I Wish You Love", a u kadru se vidi i njihova kuhinja.

Par je kuhinju uredio u klasičnom, rustikalnom stilu, koji upotpunjuje nameštaj od masivnog drva, s voluminoznim oblicima i jednostavnim ukrasima.

Megan Markl
foto: Profimedia

Vila im je uređena u kalifornijskom boho i rustikalnom stilu, a na imanju imaju i privatnu saunu, spa centar, igraonicu i "mušku pećinu", u kojoj se nalaze bar, stolovi za bilijar i poker, kao i automat za izradu kokica.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track