SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA U PROVODU U ŠTIKLAMA, HALJINI I BUNDI: Troši tatine pare i šeta dečka, a obučen je KAO PRINCEZA (FOTO)
Foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DUGO GA NIJE BILO U JAVNOSTI

SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA U PROVODU U ŠTIKLAMA, HALJINI I BUNDI: Troši tatine pare i šeta dečka, a obučen je KAO PRINCEZA (FOTO)

Pop kultura -

Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena Medžika Džonsona, Irvin Džonson, poznatiji kao I Džej, privlači pažnju svojim stilom gde god se pojavi. Doduše, dugo se nije mogao videti u javnosti, što je pravo iznenađenje budući da ranije nije propuštao nijedan svečani događaj, te je bio glavna zvezda na holivudskim žurkama.

Ipak, nedavno se pojavio na jednoj proslavi povodom Noći veštica, a fotografije su brzinom svetlosti preplavile mreže.

I Džej bio je obučen kao princeza, a sve vreme je za ruku držao nepoznatog mladića od kojeg se nije odvajao.

I Džej Džonson
foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo je prvi put da je sin slavnog košarkaša viđen sa partnerom, s obzirom na to da se u prošlosti javno žalio da ima poteškoća da nađe dečka.

"Da li se ti to zabavljaš sa mnom ili želiš da izlaziš sa mojim tatom? Uvek je to bila i ostala borba. Svi ti muškarci samo žele da se slikaju sa mnom jer sam dete poznatog košarkaša", otkrio je I Džej jednom prilikom, a iako je "uhvaćen" sa, kako se čini, novim dečkom, čini se da još uvek nije spreman da ga predstavi javnosti.

Podsetimo, Irvin Džonson III je drugi sin, a treće dete slavnog košarkaša Medžika Džonsona, koji je rođen 1992. godine. Poznat je po tome što je gej sin NBA zvezde koji pomaže drugoj slavnoj deci da objave svoju seksualnost, a osim toga, drugo zanimanje nema.

On je još 2013. javno otkrio da je gej, ali iako voli da nosi žensku odeću i slično, demantovao je da želi da promeni pol.

"Savršeno mi je udobno u mom telu i znam 100 odsto da neću menjati pol", rekao je u jednoj emisiji.

"Volim sebe takvog kakav jesam. Srećan sam i zadovoljan sa sobom. Uvek sam govorio - ako se neko ne oseća dobro u svom telu, treba nešto da preduzme po tom pitanju. Ja se ne osećam kao da sam u pogrešnom telu. Osećam da je ovo telo u kom treba da budem. Ne osećam potrebu za promenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osećam se prijatno u svojoj koži i volim svoje telo", rekao je.

I Džej Džonson
foto: Profimedia

"Mogu da budem muževan, mogu da budem ženstven. Mogu da radim šta god želim i uspem u tome. Ako želim da obučem haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to da radim stalno", ispričao je I Džej.

Medžik Džonson
Medžik Džonsonfoto: Profimedia

Njegov otac, Medžik Džonson, nekoliko puta je istiscao da prihvata I Džeja takvog kakav je i ne smeta mu njegov stil odevanja, ali je priznao da mu je isprva bilo teško da prihvati da je gej.

Inače, I Džej je začet samo nekoliko meseci nakon što je Medžiku dijagnostikovan HIV, ali je na sreću rođen zdrav.

Medžik je siguran i da će njegov sin izgraditi veliku karijeru u Holivudu, te je izvesno da ćemo u godinama koje slede više moći da čujemo o I Džeju, kom predviđaju da će zaseniti i očevu slavu.

(Kurir.rs/ Wanted/ L. S)

Bonus video:

03:17

OD NEMOG MIKIJA MAUSA DO GEJ SUPERMENA- Gosti za Kurir komentarišuFENOMEN DIZNI U KORAK SA VREMENOM: Kažu da je bio ANTIESMITA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track