"ZBOG NJE SAM OSTAVIO LOŠE NAVIKE" Svi očekivali da će se Jelisaveta udati za Vuka Kostića, a OVAKO SU GOVORILI svojoj ljubavi
Foto: Damir Dervišagić

bili su omiljeni glumački par

"ZBOG NJE SAM OSTAVIO LOŠE NAVIKE" Svi očekivali da će se Jelisaveta udati za Vuka Kostića, a OVAKO SU GOVORILI svojoj ljubavi

Pop kultura -

Da li će glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić staviti tačku na svoj brak posle sedam godina pitanje je o kome je tokom cele prošle nedelje brujalo u javnosti.

Miloš Teodosić, Jelisaveta Orašanin
foto: ATAimages, Shutterstock, Ilustracija

Sve su glasnije priče da je ljubavi došao kraj, a da su posredi nepremostive razlike između bračnih partnera, a njih dvoje se do sada nisu oglašavali.

Ljubav je karta za ludi kamen

Njihova ljubavna priča počela je spontano, a kako je glumica ranije otkrila na venčanju su se videli 19 put.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Printskrin

Brzina kojom su ušli u brak svedočila je o ljubavi koju su gajili jedno prema drugom u tom momentu, a mnogi su bili šokirani jer su očekivali da će se Jelisaveta udati za kolegu Vuka Kostića.

Skladan par

Pre braka sa Milošem, Jelisaveta je pet godina bila u ljubavi sa kolegom Vukom Kostićem, a mnogi su sumnjali da je upravo zbog Teodosića raskinula ovu vezu.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić, Vuk Kostić
foto: Instagram

- Srećan sam zbog nje, mi smo prijatelji na prvom mestu, toliko vremena smo proveli zajedno. Oni su slobodni ljudi, ovo je slobodna zemlja - jedino je što je Vuk jednom prilikom rekao na tu temu.

Jelisaveta i Vuk su se trudili da svoju ljubav drže što dalje od očiju javnosti, a retke su bile prilike kada su govorili o njihovom odnosu.

Oni su tokom najveće ljubavi dali zajednički intervju za Stori u kojem su otkrili detalje svog odnosa.

Jelisaveta Orašanin
foto: Dragan Kadić

Može li romantični gest ili skupoceni poklon da zameni pažnju u vezi ii da li vam se ikada desilo da je neki partner u prošlosti pokušao da vas kupi takvim stvarima?

Vuk: Nisam imao takva iskustva. Mislima da nisam najbolji sagovornik da polemišem o konstantnim pažnjama i povremenim formalnim izrazima ljubavi.

Jelisaveta: Sve skupocene poklone i romantične gestove dala bih za konstantnu pažnju. Formalnost prezirem.

Čime vas je partner osvojio?

Jelisaveta Orašanin, Vuk KOstić
foto: Damir Dervišagić

Jelisaveta: Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Baš pre neko veče zaspala sam u dnevnoj sobi, a on me je odneo u krevet.

Kad ste shvatili da je vaš partner idealan?

Vuk: Kada je rekla: "Drago mi je, ja sam Jelisaveta."

Kako biste reagovali da saznate da vas je partner prevario?

Jelisaveta: Istog trenutka bih ga ostavila.

Vuk: Tog trenutka bih je zaboravio.

Kako iznenadite partnera?

Vuk Kostić
foto: ATAIMAGES

Vuk: Iznenadim je kada joj po povratku kući kažem da je volim, kao i svakodnevnom pažnjom. Bitno je da su ti trenuci spontani i iskreni.

Glumac nije krio svoju zaljubljenost, a kako je istakao, Jelisaveta mu je pomogla u teškom životnom periodu.

- Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika - rekao je Kostić.

Bonus video:

00:05

Jelisaveta Orašanin na utakmici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track