REKLA SAM DA NIKAD NEĆU PROMENITI PREZIME: Čaršija bruji da se Jelisaveta i Teo razvode, a JEDNA STVAR BILA JE KLJUČNA PRED SVADBU
Foto: Vladimir Šporčić

bila je odlučna

REKLA SAM DA NIKAD NEĆU PROMENITI PREZIME: Čaršija bruji da se Jelisaveta i Teo razvode, a JEDNA STVAR BILA JE KLJUČNA PRED SVADBU

Pop kultura -

Sve su glasnije priče da je braku glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića došao kraj posle sedam godina.

Miloš Teodosić, Jelisaveta Orašanin
foto: Marina Lopičić, Shutterstock

Čaršija danima bruji o mogućim razlozima za razvod, te se iznose brojne teorije i mogući razlozi neslaganja, popularni par izabrao je da se ne oglašava na ovu temu.

Svi su zbunjeni

Njih dvoje usnimljeni su pre nekoliko dana, kada je proslavljeni košarkaš slavio rođendan, a glumica je uslikana i na košarkaškoj utakmici. Međutim, vrlo brzo glumica je spakovala kofere i otputovala.

Jelisaveta Orašanin
foto: Starsport

Ovo su bili samo neki od poteza koji su zbunili mnoge, a i dalje nije poznato kakva će biti sudbina braka, te se veruje u najbolji ishod za porodicu.

Kako je ljubav planula?

Njihov odnos od samog početka bio je pod budnim okom javnosti. Ipak, oni su dali sve od sebe da svoju privatnost sačuvaju za sebe, a otkrivaju samo sitne detalje.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Printscreen/Instagram

Glumica je tako ranije otkrila da su se oni venčali brzo, te da su na svadbi tek upoznali porodice.

- Mi smo se videli 19 puta pre svadbe, zapravo smo se 19 put videli na svadbi. Niko nam se nije mešao, što se vidi - rekla je glumica u emisiji "Tv lica kao sav normalan svet".

"Rešila sam..."

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Printskrin

Ona se u pomenutoj emisiji osvrnula i na važnu odluku koju svaka mlada donosi pred venčanje, a mnogi je smatraju ključnom za uspeh u braku.

Reč je o usaglašavanju pratnera po pitanju prezimena. Jelisaveta je tada otkrila da je ona budućeg supruga iznenadila odlukom o prezimenu.

Teo i Jelisaveta, Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić, Svadba
foto: Printscreen Facebook

- Iznenadila sam ga prezimenom. Pre nego sam upoznala Miloša, razmišljala sam o prezimenu i rekla sam da ga nikada neću promeniti. Rekla sam da je baš zvučno. Posle kad smo počeli da pričamo o deci i porodici sam počela da razmišljam o svemu. Rekla sam sebi da ću ja jednog dana imati decu sa njim i da će ta deca da se prezivaju Teodosić. Razmišljala sam i shvatila da će me deca pitati kako sam ja Orašanin, a ostali Teodosić. U tom momentu sam rešila da svi budemo Teodsić - objasnila je glumica u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

00:05

Jelisaveta Orašanin na utakmici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track