KIM OBUKLA BUNDU PREKO GOLIH GRUDI, DOJKA SAMO ŠTO NIJE ISPALA: Potpuno ISKOPIRALA Kanjeovu ženu, zovu je NOVA BJANKA ĆENSORI
Foto: AP/Cj Rivera, Jam Press / Jam Press / Profimedia

TAKMIČE SE U GOLOTINJI

KIM OBUKLA BUNDU PREKO GOLIH GRUDI, DOJKA SAMO ŠTO NIJE ISPALA: Potpuno ISKOPIRALA Kanjeovu ženu, zovu je NOVA BJANKA ĆENSORI

Pop kultura -

Gledajte Kim Kardašijan, a vidite Bjanku Ćensori. TV zvezda predstavila je sinoć na Instagramu novo modno izdanje, potpuno u stilu supruge Kanjea Vesta. Koliko juče pričalo se da Bjanka kopira Kim i da dizajner želi da napravi novu verziju bivše žene. U međuvremenu taj modni manir je postao toliko zastupljen u javnosti da se zaboravilo na poređenje. Do noćas.

Kim Kardašijan pozirala je u bundi i unihop-pantalonama sa sve čizmama, a grudi su prilično došle do izražaja. Pogledajte to novo modno izdanje!

Kim od noćas na Instagramu zovu Bjanka Ćensori. U sličnim izdanjima viđali smo suprugu kontroverznog repera i dizajnera, a nedavno se pojavila upravo u bundi i unihopu.

Tačno je da je Kim prva plasirala provokativan način odevanja, Bjanke nije bilo ni "na mapi" kada je u pitanju svetska scena, u tom momentu. Uveliko se pričalo da je stil Kardašijan odredio Vest, dok je trajao njihov brak od 2014. do 2022. I sada se govori da diktira imidž druge supruge.

Vest je bez sumnje ta spona između Kim i Bjanke koje su u dobrim odnosima jer su se nedavno pojavile zajedno u javnosti. Ranije se pisalo da je Kardašijan naredila bivšem mužu da se Bjanka ne pojavljuje oskudno odevena pred njihovom decom (bivši par ima četvoro dece). Sudeći po odevnim kombinacijama koje Ćensori nosi kada je sa mališanima, izgleda se taj zahtev poštuje.

Kim je ovim stajlingom definitivno podržala modu koju plasira Vest, možda pokrenu i saradnju, a jedno je sigurno - Kardašijan nikako ne želi da gubi trku, što bi Bjanka bila bila najprovokativnije odevena?

Pritom, golotinja je veliki svetski trend, a među prvima ju je 2023. i ove godine plasirao Kanje. Ko je i sumnjao da Kim neće pratiti trendove?! I sigurno zna da će je porediti sa Bjankom...

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neki misle i da je ovim provocirala Bjanku i da je Vest poslala poruku da ona može bolje da promoviše njegove modne ideje. Samo što se saznalo da je Kim raskinula sa Odomom Džuniorom Bekamom.

(Kurir.rs / Blic žena / T.B.)

Bonus video:

02:55

DEKOLTE DO PUPKA I GRUDI NA IZVOLTE! Sara Reljić u barbi haljini svakog muškarca OBUZELA: Samo sam htela da bacim akcenat na OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track