SKANDAL! PRINC HARI SE POMINJE U TUŽBI PROTIV OZLOGLAŠENOG REPERA: "Krem elita" mu služila kao paravan?! ŠOK DETALJI
Foto: Shutterstock

ne suočava se sa optužbama

SKANDAL! PRINC HARI SE POMINJE U TUŽBI PROTIV OZLOGLAŠENOG REPERA: "Krem elita" mu služila kao paravan?! ŠOK DETALJI

Pop kultura -

Federalni agenti upali su juče u kuće Paf Dedija u Majamiju, Los Anđelesu i Njujorku. Muzički mogul je više puta optužen za seksualno nasilje kao i za trgovinu ljudima sa ciljem seksualne eksploatacije. U tužbi koja je podignuta protiv njega zbog navodne trgovine ljudima pominje se i princ Hari.

Paf Dedi
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Producent Rodni LIl Rod Džouns koji je tužio Paf Dedija, tvrdi da je druženje repera sa princom i ostalim poznatim ličnostima, dalo muzičaru i njegovim saradnicima uslovno rečeno "legitimitet", odnosno kako su njegovi advokati rekli, takvi kontakti privlačili su goste na njegove zabave organizovane zbog navodne trgovine ljudima. A reper je imao "pristup slavnim osobama poput poznatih sportista, političara, umetnika, muzičara međunarodnih predstavnika poput britanske kraljevske porodice odnosno princa Harija", otkrivaju sudska dokumenta podneta sudu u Njujorku, u tužbi od 30 miliona dolara, piše Daily mail.

Paf Dedi
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sudski dokumenti koji su sudu predati prošlog meseca ne ukazuju ni na kakav prekršaj princa Harija.

Iako se Hari ne suočava sa optužbama, ovo nije prvi put da su članovi dinastije povezani sa skandalima oko trgovine ljudima i seksualnog nasilja. Njegov stric princ Endrju bio je blizak sa Džeferijem Epstajnom, pedofilom i predatorom, koji je umro 2021. godine u zatvoru u Njujorku dok mu se sudilo zbog trgovine seksom Endrju se sudilo zbog seksa sa u to vreme maloletnom Virdžinijom Đulfe. Slučaj je rešen novčanom nagodbom.

Ovakvi detalji povezani sa princom Harijem saznaju se nakon jučerašnjeg upada naoružanih federalnih agenata u kuće Paf Dedija koji se uočava sa tužbama tri žene za seksualno zlostavljanje.

0455096198, Džefri Epstajn
foto: Uma Sanghvi / Zuma Press / Profimedia

Šon Kombs kako glasi pravo ime Paf Dedija, a kog zbog silnih optužbi i jučerašneg pretresa zovu na X mreži Džeferi Epstajn iz rep industrije, pojavio se juče u Majamiju, nekoliko sata nakon pretresa njegovih nekretnina u Los Anđelesu, Majamiju i Njujorku. Njegov privatni avion lociran je na Karibima.

Paf Dedi, Kim Porter
foto: Profimedia

Veze sa zvezdama pomogle su Didiju da izgradi reputaciju organizacije “najboljih” zabava', tvrdi se u dokumentima, a takođe je na taj način zarađivao novac, kao i njegovi saradnici preko poslova njegove izdavačke kuće.

princ Hari
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Vilijam i princ Hari upoznali su repera kao i Kanjea Vesta na zabavi nakon koncerta koju su prinčevi organizovali kako bi se zahvalili svima koji su učestvovali na "Koncertu za dajanu" na stadionu Vembli 2007. Međutim, princ od Velsa nije imenovan u sudskim dokumentima. Ne zna se koliko se puta Hari od tada susreo s reperom, i da li je bilo novih susreta.

(Kurir.rs / Blic žena / T.B.)

Bonus video:

01:36

NAKON UBISTVA ĐINĐIĆA KRIMINAL SE PRESELIO SA ULICA U INSTITUCIJE Čanak akcentovao: Znali su da Srbija ne može naći novog čoveka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track