SRBIJA I HRVATSKA "UKRŠTAJU KOPLJA" U PRVOM POLUFINALU EVROVIZIJE: Objavljen redosled nastupa, evo ko je konkurencija Teya Dori
Foto: Printscreen/ Eurovision Song Contest, Printscreen/RTS Pesma Evrovizije

NASTUPA DRUGA PO REDU

SRBIJA I HRVATSKA "UKRŠTAJU KOPLJA" U PRVOM POLUFINALU EVROVIZIJE: Objavljen redosled nastupa, evo ko je konkurencija Teya Dori

Pop kultura -

Najveće muzičko takmičenje u Evropi se bliži, a sada je zvanična stranica Evrovizije objavila redosled nastupa za prvo polufinale.

Evo kako će izgledati prvo veče i ko će nastupiti prvi, a ko poslednji.

Prvi će nastupiti Kipar, druga Srbija, a zatim Litvanija, Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina, Poljska, Hrvatska, Island, Nemačka, Slovenija, Finska, Moldavija, Švedska, Azerbajdžan, Australija, Portugalija, a poslednji Luksemburg.

Teya Dora, Teodora Pavlovska
foto: Shutterstock, Printscreen/RTS

Redni broj pod kojim će nastupiti Teya Dora s pesmom "Ramonda" je među fanovima Evrovizije poznat kao "mesto smrti". Razlog je taj što je svega oko 25 odsto njih koji su dosad nastupali drugi po redu u polufinalima prošlo u finale.

Na društvenim mrežama se ispod objava o spisku za oba polufinala uveliko mogu naći komentari: "Pravda za Srbiju", "Srbija druga, toliko nepotrebno", "Katastrofalna pozicija za Ramondu" i sl.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

01:36

SVE O SIMBOLU PRIMIRJA U PRVOM SVETSKOM RATU: Natalijina ramonda je biljka vaskrsnica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track