EVO ZAŠTO PRINC VILIJAM NIJE BIO PORED KEJT MIDLTON U POTRESNOM SNIMKU: Prizor mnoge podsetio na nesrećnu Dajanu, a ovo je ISTINA
Foto: Printscreen/Instagram

BIO IZA KAMERA

EVO ZAŠTO PRINC VILIJAM NIJE BIO PORED KEJT MIDLTON U POTRESNOM SNIMKU: Prizor mnoge podsetio na nesrećnu Dajanu, a ovo je ISTINA

Pop kultura -

Princeza od Velsa pojavila se posle mnogo dužeg vremena prošle nedelje u videu u kojem je otkrila da je boluje od raka i da je podrgnuta preventivnoj hemoterapiji.

Nakon objavljivanja snimaka neki gledaoci širom sveta i korisnici društvenih mreža brzo su se zapitali zašto se Kejtin suprug, princ Vilijam nije pojavio pored nje u videu.

- Ovo je bila ona kao snažna žena koja deli snažnu poruku naciji. Nije joj trebao niko da sedi pored nje - rekao je pozavalac kraljevske porodice, pa je dodao:

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

- On ju je podržavao, nju i porodicu, ali iza kamera, nije želeo da se slika.

Kraljevski dopisnik HELLO! Danijel Stejsi je takođe primetio:

- Podrazumeva se da je princeza od Velsa napisala svaku reč svoje video poruke, tako da je bilo prikladno da Kejt prenese poruku javnosti solo. Oni koji često blisko sarađuju sa princezom govore o njenoj unutrašnjoj snazi i mislim da je njena video poruka veliki primer za to.

Kejt Midlton
foto: Printscreen

- Kejt je govorila o podršci svog muža, rekavši da je „imati Vilijama pored sebe veliki izvor utehe" i bez sumnje je princ ponosan na hrabrost svoje žene i odlučio je da objavi vest na način na koji je ona želela.

princ Vilijam
foto: OLI SCARFF / Avalon / Profimedia

Kejt je takođe spomenula 'sve one na čije je živote uticao rak' i mislim da je za nju bilo važno da preda ovu poruku samostalno kako bi se povezala sa drugima koji se suočavaju sa rakom. Svoju poruku je završila sa saosećanjem, rekavši: 'za sve koji se suočavaju ova bolest, u bilo kom obliku, molim vas, nemojte gubiti veru ili nadu. Niste sami'.

Kejt Midlton
foto: Printscreen Instagram

Zaista, poruka koju je Kejt prenela došla je iz srca, a majku troje dece brzo su pohvalili mnogi jer je hrabro podelila svoju dijagnozu, uključujući i njenog svekra kralja Čarlsa, koji se takođe bori sa protiv raka.

Portparol Bakingemske palate rekao je da je Njegovo Veličanstvo „tako ponosno na Ketrin zbog njene hrabrosti da govori kao što je ona govorila“.

Nakon zajedničkog boravka u bolnici – i Čarls i Kejt lečeni na londonskoj klinici ranije ove godine – kralj je „ostao u najbližem kontaktu sa svojom voljenom snajom tokom proteklih nedelja“.

kralj Čarls
foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

U svojoj video poruci, Kejt je podelila da je započela svoj prvi krug preventivne hemoterapije.

Njena abdominalna operacija u januaru bila je uspešna i u to vreme se smatralo da njeno stanje nije kancerozno. Međutim, testovi nakon operacije su otkrili da je rak bio prisutan.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Ponovila je da joj je trebalo vremena da pristupi vesti i da svojoj maloj deci objasni svoju dijagnozu:

- Ovo je, naravno, bio veliki šok, a Vilijam i ja smo činili sve što možemo da zadržimo privatnost zarad naše mlade porodice.Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije da bih započela lečenje. Ali, što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti ok.

( Kurir.rs / Glossy / T.B. )

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track