ŠOK NA KLADIONICAMA UOČI EVROVIZIJE: Hrvatima pale šanse za POBEDU, evo koja zemlja im se OPASNO PRIBLIŽILA i gde je tu Teya Dora
Foto: Printscreen

POSTAJE NEIZVESNO

ŠOK NA KLADIONICAMA UOČI EVROVIZIJE: Hrvatima pale šanse za POBEDU, evo koja zemlja im se OPASNO PRIBLIŽILA i gde je tu Teya Dora

Pop kultura -

Nakon što je objavljen redosled nastupa u polufinalnim večerima na ovogodišnjoj Evroviziji, promenili su se i odnosi na evrovizijskim kladionicama.

Prema podacima u sredu prepodne, šanse hrvatskog predstavnika za pobedu su pale. Iako još uvek drži prvo mesto, Bejbi Lazanja sada ima 18 odsto šanse, dok je ovih dana taj procenat rastao i išao do 21 odsto.

Dora, glasanje, Bejbi Lazanja
foto: Printscreen/HRT

Velike promene dogodile su se i na lestvici, posebno u top 3 favorita. Ukrajina, koja je jedno vreme bila na samom vrhu liste (dok je Bejbi Lazanja nije prestigao), sada je na trećem mestu, iako je još pre par dana bila na drugom.

Stanje na kladionicama 27.3.2024.
Stanje na kladionicama 27.3.2024.foto: Printscreen

Prema sadašnjim prognozama, Ukrajina i dalje ima 12 odsto šanse za pobedu, no Angelina Mango, predstavnica Italije, prešišala ih je, te je s 10 odsto skočila na 14 i sada je vrlo blizu Bejbi Lazanji.

Na četvrtom mestu je i dalje predstavnik Švajcarske s pesmom "The Code", a na petom Holanđanin Džust Klejn s pesmom "Europapa". Šanse za njihovu pobedu ostale su iste.

PZE, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24
foto: Nenad Kostić

Što se tiče Srbije, naša predstavnica Teya Dora s pesmom "Ramonda" i dalje je na 18. mestu s jednim procentom šanse za pobedu, prema kladioničarskim predviđanjima.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

05:54

BRESKVICA EKSLUZIVNO ZA KURIR: TEYA DORA I JA NISMO RAZGOVARALE! Oglasila se ODMAH nakon rivalke i otkrila DA LI DOLAZI NA PROTEST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track