ŠTA SE TO SIJA NA RUCI DEVOJKE LEONARDA DIKAPRIJA? Večiti neženja prekršio sopstveno "PRAVILO 25", evo gde je uhvaćen s manekenkom
Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI TO PLANIRA DA SE SKRASI?

ŠTA SE TO SIJA NA RUCI DEVOJKE LEONARDA DIKAPRIJA? Večiti neženja prekršio sopstveno "PRAVILO 25", evo gde je uhvaćen s manekenkom

Pop kultura -

Devojka Leonarda Dikaprija, Vitorija Ćereti, zaintrigirala je svet pokazavši srebrni prsten na ruci tokom ručka u Los Anđelesu.

Kako piše Daily Mail, 49-godišnja zvezda "Titanika" i 25-godišnji italijanski supermodel zajedno su obedovali u restoranu "Yuca", a fotografi su uspeli da ulove trenutak u kom je Vitorija nežno naslonila ruku na glumčeva leđa i otkrila pozamašni srebrni prsten.

Leonardo Dikaprio, Vitorija Ćereti
foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je slavni glumac nedavno viđen kako prisno pleše s Tejanom Tejlor, izgleda da je Leonardo još uvek sa Ćereti, i to još od prošle godine. Ovaj holivudski zavodnik, poznat po svojoj sklonosti izlaženja sa ženama mlađim od 25 godina, jednostavno se obukao za ovaj izlazak, noseći belu majicu kratkih rukava, kratke pantalone i crne patike. Zanimljiv detalj bila je i siva maska za lice i crni kačket kojim je pokušao da sakrije svoj identitet.

Vitorija Ćereti i Leonardo Dikaprio
Vitorija Ćereti i Leonardo Dikapriofoto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što se tiče Ćereti, za ovu priliku je obukla poluprozirni crni džemper ispod kojeg je nosila belu majicu. Manekenka je pomenute odevne predmete iskombinovala s plavim farmerkama i crnim kaišem. Njeni smeđi pramenovi bili su ispleteni u dve dugačke pletenice, a nosila je i crne sunčane naočare. Osim pozamašnog prstena na prstu koji je privukao pažnju, nosila je i srebrni lančić.

Više puta je istaknuto da Vitorija, baš poput slavnog dečka, ceni svoju privatnost i voli da svoje društvene mreže drži kao profesionalnu platformu, a ne da svojim pratiocima daje novosti o privatnom životu.

Leonardo Dikaprio, Vitorija Čereti
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, u septembru je potvrđeno da se Leo viđa s modelom Vitorijom nakon što su ranije viđeni zajedno na Ibici.

U novembru su zajedno slavili glumčev rođendan i primećeni su kako se ljube, a za Dan zahvalnosti je Leo posetio njenu porodicu u Londonu. Pre Ćereti, Leonardo je bio u vezi s Kamilom Moron četiri godine, a raskinuli su 2022. godine.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

01:26

Prosidba na Alpima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track