OVO SU NAJGORA SEDIŠTA U AVIONU Stjuardese otkrile šta putnici na OVIM MESTIMA mogu da očekuju, a kad čujete pašće vam MRAK NA OČI
Foto: Profimedia

IZBEGAVATI IH

OVO SU NAJGORA SEDIŠTA U AVIONU Stjuardese otkrile šta putnici na OVIM MESTIMA mogu da očekuju, a kad čujete pašće vam MRAK NA OČI

Zanimljivosti -

Stjuardese vodećih avio prevoznika otkrile su koja sedišta treba izbegavati, jer se putnici na njima poslednji iskrcavaju iz aviona i poslednji dobijaju hranu.

Srednji red, posebno sedišta 11A i 11F do prozora, stjuardese ssu odabrale su kao najgora mesta za putnike u avionu. Sa ovih sedišta putnici se često poslednji iskrcavaju iz aviona, a često i poslednji dobijaju obrok tokom leta.

Stjuardesa Tara iz jedne aviokompanije je rekla:

- Ako letite na kratkim relacijama, sedeći u sredini aviona verovatno ćete ostati bez hrane. Ako planirate da uzmete bilo koji oblik pića ili grickalica na letu na kratkoj udaljenosti, najbolje je da sedite napred ili pozadi - navela je ona.

Stjuardesa
foto: Profimedia

Ako postanete žrtva srednjeg reda, stjuardesa predlaže da ponesete neki jednostavan obrok u ručnom prtljagu kako biste sebi obezbedili obrok tokom leta.

Stjuardesa je takođe savetovala putnicima da obezbede sebi bolje mesto na vreme. Potrebno je da rezervišu kartu za određeni let na vreme, kao i da traže određena sedišta prilikom kupovine karata, prenosi Independent.

(Kurir.rs / Independent / Informer / T.B.)

Bonus video:

00:16

ESPRESO: Pogledajte neverovatan snimak: Marko Nikolić svojim leđima vuče avion

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track