"BILO JE PRILIČNO DIVLJE I LUDO, DEŠAVALE SU SE ČUDNE STVARI" Pevač sa samo 14 godina živeo kod ozloglašenog repera i svašta video
Foto: Profimedia

uh!

"BILO JE PRILIČNO DIVLJE I LUDO, DEŠAVALE SU SE ČUDNE STVARI" Pevač sa samo 14 godina živeo kod ozloglašenog repera i svašta video

Pop kultura -

Brojne priče o Paf Dediju u žiži su ovih dana, nakon što je prekjuče izvršen pretres njegovih vila u Kaliforniji i na Floridi.

Ozloglašeni reper poručio je da se protiv njega vodi lov na veštice, i da je sprovedena demonstracija sile bez opravdanja. Istraga je u toku, a i ranije je bilo prilično kontroverznih detalja o njemu, poput intervjua Ašera, iz 2016. godine.

Ašer
foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Ašer je u vili Paf Dedija u Njujorku živeo kada je imao samo 14 godina. O tom periodu pričao je u emisiji The Howard Stern Show.

Na pitanje da li u kući ima stalno orgija i devojaka, odgovorio je: "Ne baš... Imao sam priliku da vidim neke stvari ... Ne znam da li mogao da se tome prepustim i da li uopšte razumem ono što sam video. Bilo je prilično divlje. Bilo je ludo. Događale su se vrlo čudne stvari i ja to nisam razumeo". Kada ga je voditelj pitao da li bi poslao svoju decu u "Puffy Flavor Camp", poručio je: "Nikako, ne", navodi Daily mail.

Ašer
foto: Profimedia

Ašer je za Rolling Stone 2004. rekao da ga je Dedi upoznao sa "potpuno drugačijim setom sra*a, konkretno seksom".

Intervju se širi društvenim mrežama, a komentari su prilično negativni. Podsetimo, četiri žene su tužile Paf Dedija za seksualno nasilje. Njegova bivša devojka Kejsi povukla je tužbu zbog nagodbe, detalji tog dogovora nisu poznati. Ovaj producent tužio ga je za trgovinu ljudima.

Paf Dedi, Pi Didi, Bijonse, Džej Zi
foto: Bellak Rachid/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Paf Dedi koji se dovodi u vezu sa ovim hapšenjem, nekoliko sati nakon racije viđen na aeroodromu u Majamiju, bio je na putu za Karibe gde je lociran njegov privatni avion. Sa njim su bile njegove dve ćerke. Kako piše Daily mail, nije uhapšen, a nije priveden ijedan član njegove porodice.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

05:21

GLUMAC DIREKTNO SA NOVOGODIŠNJE ŽURKE U NJUJORKU ZA KURIR: Na tajms skveru je nezaboravno, ali ne verujem da bih opet išao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track