ŠTA SU VILIJAM I KEJT MIDLTON PRVO URADILI KADA SU SAZNALI ZA NJENU STRAŠNU DIJAGNOZU: Evo kako su prihvatili uznemirujuću vest
Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

trude se da budu pozitivni

ŠTA SU VILIJAM I KEJT MIDLTON PRVO URADILI KADA SU SAZNALI ZA NJENU STRAŠNU DIJAGNOZU: Evo kako su prihvatili uznemirujuću vest

Pop kultura -

Princeza od Velsa priznala je da je dijagnoza raka bila veliki šok za nju te da ona i Vilijam čine sve što mogu da procesuiraju i reše situaciju u svoja četiri zida za dobrobit njihove mlade porodice.

Kejt Midlton šokirala je svet vešću da boluje od karcinoma. Princeza od Velsa bila je vrlo oprezna oko curenja informacija vezanih za njeno zdravlje, pa ni najbližim ljudima nije otkrila da ima rak, piše Stil.

"Krug ljudi koji je znao da princeza ima rak je veoma uzak", rekao je izvor blizak Ketrin za People.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

U trenutku kada je Kejt saznala da ima rak i nakon prvog šoka, princ i princeza od Velsa odlučili su da se posvete pozitivnim mislima. Tako su zajedno posetili farmu, vodili decu na fudbalske utakmice...

"Jako im je stalo da se zajedno zabavljaju. Ovde se radi o Kejtinom osećaju da ima podršku, uopšte se ne oseća izolovano i ostavljeno", rekao je izvor blizak paru.

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Kerol Midlton odigrala je ključnu ulogu u svojoj porodici te je zaslužna za to što se njena ćerka Kejt Midlton i princ Vilijam nisu "raspali" nakon princezine teške dijagnoze. Naime, majka buduće britanske kraljice pomaže princu i princezi od Velsa tokom jednog od najturbulentnijih razdoblja u njihovim životima, otkrio je izvor blizak porodici za The Independent.

Kerol Midlton
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

"Kerol je bila pokretačka snaga koja je održavala porodicu na okupu uz minimalan napor, ali i maksimalnu skromnost u najtežim trenucima. Odvozila je i dovozila Džordža, Luisa i Šarlot, vodila ih na školske sportske utakmice i pružala im beskrajnu podršku. Bila je poput Meri Popins", rekao je izvor.

princ Vilijam, princeza Šarlot, Kejt Midlton, princ Džordž
foto: AP / Aaron Chown / Pool

S druge strane, princ Hari i njegova supruga Megan Markl "privatno" su kontaktirali princa i princezu od Velsa tek nakon što je Kejt u emotivnoj video poruci otkrila da prima "preventivnu" hemoterapiju. Ista informacija širi se i u Sjedinjenim Američkim Državama.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsećamo, Kejtina dijagnoza došla je nekoliko dana nakon što je viđena kako se smeši s princem Vilijamom dok su napuštali omiljenu prodavnicu u blizini svoje kuće u Vindzoru. Kensingtonska palata saopštila je da neće objavljivati ​​detalje o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadijumu rak te je zamolila sve da ne nagađaju.

( Kurir.rs / People / Stil / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track