BRITNI PROMENILA IME! Nakon bizarne objave na svom Instagramu, slavna pevačica navela JOŠ BIZARNIJI RAZLOG zbog čega je to uradila
Foto: Instagram

mnoge baca u rebus

BRITNI PROMENILA IME! Nakon bizarne objave na svom Instagramu, slavna pevačica navela JOŠ BIZARNIJI RAZLOG zbog čega je to uradila

Pop kultura -

Britni Spirs je rešila da promeni ime, te je napisala da je sada možemo oslovljavati sa Xila. Nekadašnja pop-ikona (42) podelila je utiske sa nedavnog odmora na kom je bila u opširnoj bizarnoj Instagram objavi.

Britni tvrdi da ima poteškoće da razume svoj maternji jezik, engleski, i da se to dogodilo otkada je promenila ime na društvenim mrežama.

"Otkada sam promenila ime u Xila, imam poteškoća da razumem engleski," napisala je, pa dodala par nepovezanih utisaka sa odmora. "Odlazak u teretanu nikad nije kako izgleda. Ovog puta sam žvakala žvaku i bila šokirana svojim odrazom u ogledalu, tako sam niska! Vozila sam bicikle sa prijateljem i izgubila sam se jer sam otišla predaleko... Onda sam igrala tenis."

"Mislila sam da sam izgubila telefon, ali je zapravo bio ispod merdevina. Haljina koju nosim je jedina koja mi pristaje. Kada izađem na večeru volim da budem sama, znam da sam čudna..." nastavila je Britni u svojoj objavi.

I dok je njeno ime na Instagramu i dalje @Britni Spirs, u opisu profila stoji Xila Maria River Red, bez ikakvog objašnjenja.

( Kurir.rs / Mondo / T.B. )

Bonus video:

06:59

ĐILAS BOLJE DA PROMENI IME KOALICIJE U NASILJE PROTIV SRBIJE! Stručnjaci oštro: Imaju ozbiljan problem da se pomire sa porazom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track