ĆERKA GA SE ODREKLA, SIN GA MRZI: Bred Pit porodici zadao NAJTEŽI UDARAC do sada, a svi krive njegovu 20 godina mlađu devojku
Foto: Diggzy / Jesal / Splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

AGONIJI SE NAZIRE KRAJ

ĆERKA GA SE ODREKLA, SIN GA MRZI: Bred Pit porodici zadao NAJTEŽI UDARAC do sada, a svi krive njegovu 20 godina mlađu devojku

Pop kultura -

Bred Pit i Anđelina Džoli bili su jedan od najomiljenijih holivudskih parova, a svet je 2016. šokirala vest o njihovom razvodu. Višegodišnja brakorazvodna parnica tek sada se približava kraju, a novi detalji iznenadili su javnost.

Naime, izvor je za Daily Mail rekao da je Bred u početku tražio zajedničko starateljstvo nad njihovom decom, a sada je odustao od tog zahteva. Džoli bi tako trebalo da zadrži potpuno starateljstvo nad njihovo šestoro dece, dok će Bred imati pravo da ih posećuje.

Bred Pit
foto: Mark Large / dmg media / Profimedia

Anđelina i Bred bili su zajedno 12 godina, od čega poslednje dve godine u braku, a osim Medoksa (22), kog je Anđelina usvojila dok je još bila u braku s Torntonom, dobili su još petoro dece. Zaharu (19) i Paksa (20) su usvojili, a ćerka Šajlo (17) i blizanci Noks (15) i Vivijen (15) su njihova biološka deca.

Prema informacijama izvora, veliku ulogu u Bredovoj odluci odigrala je činjenica što je deo dece sada punoletan. Javnosti je dobro poznato da Bred već dugi niz godina ima loš odnos sa svojom decom.

Anđelina Džoli sa ćerkom Zaharom
Anđelina Džoli sa ćerkom Zaharomfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najpoznatiji je navodni incident iz 2016, koji se dogodio u privatnom avionu Pitovih, kada se Bred žestoko sukobio s najstarijim sinom Medoksom. Nekoliko dana kasnije otkriveno je da je Džoli podnela zahtev za razvod, a saznalo se i da glumca istražuju FBI i socijalna služba zbog prijave da je bio verbalno i fizički nasilan prema deci.

Istražitelji su oslobodili Pita (58) od optužbi za zlostavljanje, navodeći da nije zlostavljao Medoksa kada se, navodno, potukao s tada 15-godišnjim sinom.

Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: Shutterstock, Profimedia

U poslednje vreme pažnju je privukla potresna čestitka koju je Paks Tajen Džoli Pit poslao Bredu za Dan očeva 2020, a koja je tek sada procurila u javnost, prenosi Daily Mail.

"Srećan Dan očeva ovom se*onji svetske klase. Iznova si dokazao da si užasna osoba vredna prezira. Nemaš obzira ni empatije prema svojih četvoro dece koji u tvojoj prisutnosti drhte od straha. Nikada nećeš razumeti štetu koju si naneo mojoj porodici jer si nesposoban za to", napisao je mladić. Dodao je i kako je Pit živote svojih najbližih učinio stalnim paklom, kao i da će istina će jednog dana izaći na videlo: "Srećan ti Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće", završio je.

Paks Džoli Pit
Paks Džoli Pitfoto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Bred Pit (60) uživa u ljubavi s dizajnerkom nakita Ines de Ramon (34) od sredine 2022, a izvor blizak paru nedavno je otkrio da žive zajedno, te da se Ines navodno uselila u glumčevu vilu, prenosi People. Mnogi smatraju da je odluci o starateljstvu kumovala upravo Bredova nova ljubav zbog koje ne želi da provodi previše vremena s decom.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S)

Bonus video:

02:17

NIJE BIKOVIĆ BRED PIT, HBO NIJE HTEO DA RIZIKUJE Miroslav Lekić o optužbama Ukrajine: Politika se meša u umetnost, pa je uništi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track