OD KEJT MIDLTON PONOVO NI TRAGA NI GLASA: Zbog JEDNOG DETALJA svi smatraju da se nešto BAŠ LOŠE dešava iza zidina palate
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

nikome nije čestitala uskrs

OD KEJT MIDLTON PONOVO NI TRAGA NI GLASA: Zbog JEDNOG DETALJA svi smatraju da se nešto BAŠ LOŠE dešava iza zidina palate

Pop kultura -

Haos zbog Kejt Midlton u Britaniji ne jenjava.

Naime, princeza od Velsa je poslednji put viđena u javnosti 25. decembra, za Božić i od tada joj se gubi svaki trag.

Palata je pokušavala da umiri javnost, te su razna saopštenja izdavali. Saznalo se da je Kejt imala "zakazanu" operaciju abdomena 17. januara, da bi par dana kasnije rekli kako je buduća kraljica oporavlja u udobnosti svoga doma.

Za Dan majki, navodno je Kejt želela da se obrati naciji, kada je podelila portret sa decom. Posle par sati samo, ljudi su otkrili da je fotografija fotošopirana, te je nastalo opšte rasulo. Kejt se pismenim putem obratila na svom X profilu, gde je priznala da je manipulisala slikom.

Kejt Midlton
foto: Printscreen Instagram

U nedostatku informacija o Midltonovoj i njenom zdravlju, razne teorije su počele da kruže po društvenim mrežama i medijima. Buduća kraljica se potom oglasila 22. marta, putem videa, na Instagram profilu, te je rekla kako joj je dijagnostikovan rak i da joj treba vremena za oporavak.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Palata je ponovo htela da umiri svet, te su rekli kako se princeza od Velsa vraća dužnosti za Uskrs, ali su ponovo slagali. To se nije dogodilo. Kralj Čarls je od danas zvanično nastavio sa dužnostima, nakon što je i njemu dijagnostifikovan rak.

kralj Čarls, kraljica Kamila
foto: London News Pictures/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je danas Uskrs, ni Kejt Midlton, a ni princ Vilijam se nisu oglašavali, ni čestitali ljudima ovaj veliki praznik.

Kako se spekuliše po raznim forumima, nešto se gadno dešava unutar Bakingemske palate. Nije moguće da je Kejt odlučila da se oglasi za Dan majki, a Uskrs totalno ignorisala.

Kejt Midlton
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ostaje nam samo da čekamo sledeće obaveštenje Palate i da vidimo da li će se buduća kraljica uskoro pojaviti na nekom događaju.

( Kurir.rs / Informer / T.B. )

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track