"GROZNO, NIJE ONA NJENA SLUŠKINJA" Šok snimak Džej Lo kako tretira svoju asistentkinju naterao ljude NA POVRAĆANJE, svi zgroženi
Foto: BG046 / INSTAR Images / Profimedia

pljunula joj žvaku u ruku

"GROZNO, NIJE ONA NJENA SLUŠKINJA" Šok snimak Džej Lo kako tretira svoju asistentkinju naterao ljude NA POVRAĆANJE, svi zgroženi

Pop kultura -

Jedan snimak, a mnogo negativnih komentara. Video koji prikazuje šta je Dženifer Lopez uradila tokom snimanja filma pokrenuo je lavinu kritika. "Nečuveno ponašanje", glasi oštra reakcija. Šta je toliko zgrozilo ljude?

Na tom snimku se vidi kako Dženifer Lopez pljuje žvaku u ruku svoje asistentkinje. Video je zabeležen tokom snimanja u Njujorku. Komentariše se da je Džej Lo čak i da je bila usred snimanja filmske scene, mogla da "od asistentkinje zatraži ubrus, proguta žvaku, baci je u kantu za smeće, ili čak pljune na tlo". Drugi su taj potez branili tvrdeći da je to uobičajena pojava na filmskim setovima, ali za mnoge je neprihvatljiv.

"Tako nepristojno i gadno ponašanje. Nema razloga da se ovako ponašate prema svojim zaposlenima", "Ovo je gadno. Nema dovoljno novca na svetu. Nije mogla da negde drugde pljune žvaku ili tako nešto?", "Ovo je tako neetički. Maniri, Džej Lo! Maniri!", "Grozno, nije ona njena sluškinja", "Što više slušam o Džej Lo, postaje sve gore", "Ova žena je uvek bila takva odvratna, nisu ovo novi dokazi".

Dženifer Lopez
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Komentari su prilično oštri, ali treba pomenuti i drugačije reakcije kojima se ističe da se od glumaca na snimanju traži da žvaću žvakaću gumu kako bi pročistili grlo ili da bi imali svež dah zbog scena ljubljenja. "Vi očigledno ne znate koliko se to često radi na setovima... ovo ne radi samo ona", "Ona žvače žvakaće gume kako bi održala sveži dah. Dok je kamera uključena, ne može da je baci u kantu za smeće pa joj je bila potrebna pomoćnica". Ističu i da je aistentkinja nosila rukavice.

Snimak je inače zabeležen pre šest godina, a ponovo je postao viralan.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

04:07

Barovci pronašli članak iz novina gde Sofija pljuje Ivana i Kseniju: Napali je bez razmišljanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track