RAZGOLITIO SE MIMA KARADŽIĆ: Glumac gazi SEDMU DECENIJU i nema problem da pokaže telo, otišao U BANJU, pa skočio u bazen (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

provodi se

RAZGOLITIO SE MIMA KARADŽIĆ: Glumac gazi SEDMU DECENIJU i nema problem da pokaže telo, otišao U BANJU, pa skočio u bazen (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Milutin Mima Karadžić, iako uveliko gazi sedmu deceniju, veoma vodi računa o svom izgledu i malo ko bi poverovao da ima 68 godina.

On je u poslednje vreme veoma aktivan na društvenim mrežama, pa je tako sada iznenadio sve novom objavom.

Mima je na Instagramu objavio svoju fotografiju iz bazena na kojoj je pokazao svoje mišićavo telo.

Mima Karadžić
foto: Printscreen/Instagram

- Dok čekamo more, Vrdnik je super - napisao je popularni glumac, a komentari ispod njegove objave su se samo nizali.

Inače, Karadžić je u vezi sa 35 godine mlađom devojkom Natašom Stanišić, koja je takođe glumica, a s njom se često pojavljuje na javnim događajima.

Iako glumac nosi epitet večitog neženje, a malo ko zna da je on ipak bio oženjen.

Mima Karadžić
foto: Nemanja Nikolić

Međutim, taj brak nije potrojao, a da je ostao u zajednici.

Mima je davne 1992. godine u Crnoj Gori upoznao Sunčicu Đurić, koja je letovala u Herceg Novom. Venčali su se u Beogradu, posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegovu krsnu slavu, Aranđelovdan. Slavlje je bilo organizovano u paviljonu „Cvijeta Zuzorić“, a događaj su ispratile „TV novosti“.

Mladoženja je na venčanju nosio teget odelo, a mlada venčanicu roze boje i mašnicu u kosi. Kumovi su im bili Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić. Nažalost, brak nije potrajao, Sunčica i Milutin su se razveli, a glumac se više nije ženio.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track