ČUVENOG GLUMCA BESKUĆNIK UDARIO KAMENOM U GLAVU: Policija odmah reagovala, a ovo su detalji JEZIVOG INCIDENTA
Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

UHAPSILI NAPADAČA

ČUVENOG GLUMCA BESKUĆNIK UDARIO KAMENOM U GLAVU: Policija odmah reagovala, a ovo su detalji JEZIVOG INCIDENTA

Pop kultura -

Čuvenog glumca Majkla Stalbarga (55) udario je beskućnik kamenom u glavu, napad se desio juče blizini Central parka u Njujorku. Muškarac po imenu Gzavje izrael (27) nasumnično je prišao glumcu, kako se sada pretpostavlja, rekli su iz policije.

Glumac je šetao Njujorkom, kada mu je pomenuti muškarac prišao i udario ga kamenom u potiljak. Majkl Stalbarg je zatim potrčao za napadačem, a policija ih je pronašla ispred ruskog konzulata gde je Izrael i uhapšen, piše Daily mail.

Majkl Stalbarg
foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Glumcu koji je zadobio "manje povrede" ponuđena je na licu mesta medicinska pomoć, ali je odbio dalje lečenje. Gzavje izrael je optužen za napad. On je ranije bio uhapšen zbog dva napada i pljačku u januaru 2022. godine.

U jednom incidentu tog meseca oborio je 59-godišnjeg muškarca na zemlju i opljačkao ga nakon što mu je on ponudio kaput da se ugreje. Bio je uhapšen i zbog napada na još jednu osobu koja mu je takođe ponudila pomoć, 49-godišnju ženu i zato što je navodno pretukao dvojicu 18-godišnjaka u Central parku, navodi britanski list.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

02:16

ODGOVOR JE KOD NJIH, UVEREN SAM! Advokat smatra da je nestanak male Danke povezan sa OVIM LJUDIMA: Ne znate čemu su oni skloni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track