"JEŽIM SE OD SVOG IZGLEDA": Britni nakon imena, drastično promenila i IMIDŽ, pa otkrila zašto se gorko pokajala zbog toga (FOTO)
Foto: Instagram/britneyspears

ZBUNJUJE

"JEŽIM SE OD SVOG IZGLEDA": Britni nakon imena, drastično promenila i IMIDŽ, pa otkrila zašto se gorko pokajala zbog toga (FOTO)

Pop kultura -

Pop pevačica Britni Spirs (42) oglasila se na Instagramu da bi s obožavateljima podelila nezadovoljstvo zbog svojih najnovijih tretmana lepote, uključujući promenu boje kose.

U videu na Instagramu koji je u međuvremenu izbrisan, podelila je da je nedavno ofarbala kosu u platinasto plavu, ali da je zbog te promene zažalila.

"Učinila sam to i apsolutno to mrzim. Oduvek sam htela svoju platinasto plavu kosu. Uspela sam u tome i apsolutno je mrzim. Zapravo je previše bela pa ću to popraviti!!! Izgledam puno mlađe, malo se ježim od toga", rekla je i dodala da joj zbog nove frizure, oči izgledaju izuzetno velike, što joj se nikako ne sviđa.

Zanemarila brigu o izgledu

Osim što je ofarbala kosu za koju je priznala da nije zadovoljna, u opisu objave je otkrila da je zabušavala po pitanju brige o sebi, a upravo se zbog toga po prvi put odlučila na laserski tretman.

"Nisam baš dobro brinula o sebi... Dva meseca nisam sređivala nokte, a svoj prvi laserski tretman lica uradila sam tek pre nedelju dana. Ipak je malo bolelo… nisam obožavatelj toga...", pisalo je u opisu snimka.

Iako se ne srami da deli rizične fotografije i videa u kojima često osvane u golišavom izdanju, prošlog meseca je svojim pratiocima rekla da, iako se na prvi pogled činilo kao da je uživala u nedavnom odmoru na plaži, njen odmor nije bio med i mleko kakvim ga je prikazala.

"Ima puno drugih stvari koje su se dogodile na ovom putovanju, a koje takođe ne delim. Ništa nije onako kako se ponekad čini!!! Pokazujem da je sve potpuno savršeno, ali verujte mi da sam i ja prošla kroz neke stvari i da nisu previše uvredljive, podelila bi ih", pisalo je u njenoj objavi u kojoj je dodala da bi njena iskustva druge ljude jako rastužila i da ne može učiniti ništa u vezi s tim.

"Samo znajte da moj život nije tako savršen kao što se čini…"

Podsetimo da je Britni u poslednje vreme u centru medijske pažnje, a ovog puta ne zbog svojih provokativnih objava, već zbog promene imena.

Naime, pevačica je na Instagramu promenila ime u Xila Maria Spears, zbog čega se većina pita da li je u pitanju neka šala ili je zaista promenila ime. Britni se po tom pitanju nije oglasila, pa tako razlog promene njenog imena na Instagramu, ostaje misterija.

( Kurir.rs / Net.hr / T.B. )

Bonus video:

00:42

BRITNI SPIRS KONAČNO PRIZNALA KAKO SE OSEĆA: Šuškalo se da je pevačica zatočena u svom DOMU, a ona objasnila kako stoje STVARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track