ČUVENA GLUMICA SE UDALA U TAJNOSTI, A ŠOK DETALJ S VENČANJA MNOGE ZGROZIO: Objavila neviđene snimke, a evo kome je rekla DA
Foto: Printscreen/Instagram

ČESTITALA MUŽU GODIŠNJICU

ČUVENA GLUMICA SE UDALA U TAJNOSTI, A ŠOK DETALJ S VENČANJA MNOGE ZGROZIO: Objavila neviđene snimke, a evo kome je rekla DA

Pop kultura -

Anja Tejlor Džoj je konačno javno potvrdila svoj brak s Malkolmom Makrejom i otkrila da su se venčali u tajnosti pre dve godine.

Ova 27-godišnja glumica je na Instagramu svom suprugu poželela "srećnu drugu godišnjicu braka" i podsetila na njihovo venčanje.

- Pre dve godine, 1. aprila, tajno sam se udala za svog najboljeg prijatelja u Nju Orleansu. Čarolija tog dana utkana je u svaku ćeliju mog bića, zauvek - napisala je u opisu objave i podelila nekoliko analognih fotografija s venčanja. Pomenuti snimci prikazuju Anju u divnoj Dior haljini s izvezenim pticama i nekoliko fotografija glumice sa slavnom prijateljicom Karom Delevinj. Ono što se i te kako ističe na fotografijama s venčanja su kolači u obliku ljudskog srca.

Inače, Anja je retko govorila o svojoj vezi s Malkolmom otkako su počeli da se zabavljaju. Zanimljivo je da su uspeli da održe zdravu vezu uprkos tome što su živeli na suprotnim stranama Atlantika - naime, Anja uglavnom živi u Londonu, dok Malkolm, koji takođe glumi i svira u bendu, živi u SAD.

Anja Tejlor Džoj
foto: Printscreen Instagram

Govoreći o njihovoj vezi za britanski Vogue u martu 2022, Anja je otkrila da je rekla svom partneru da joj je "hobi".

- Konačno sam našla nekoga ko će srećno sedeti u tišini sa mnom i čitati. Zapravo imamo 7 i 80 godina u isto vreme i to jako dobro funkcioniše - objasnila je.

Govoreći o vezi na daljinu, istakla je da je teško, ali ističe da joj je to super, jer tako "cene vreme koje provode zajedno".

Anja Tejlor Džoj
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Svakodnevne aktivnosti su s njim pune radosti. Volim da idem s njim na benzinsku i natočim gorivo - istakla je mlada glumica.

Podsetimo, Anja je rođena u Majamiju na Floridi i preselila se u Buenos Ajres kao mala pre nego što se sa šest godina preselila u London "zbog političkih razloga" sa svojim roditeljima, ocem bankarom Denisom, Škotom rođenim u Južnoj Americi, i majkom Dženifer.

Anja Tejlor Džoj
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njena uloga šahistkinje Bet Harmon u Netfliksovoj seriji "The Queen‘s Gambit" uzdigla ju je u jednu od najtraženijih glumica u Holivudu, nakon što je osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu i nagradu Udruženja filmskih glumaca. Isto tako, može se pohvaliti i nominacijom za Zlatni globus za ulogu u crnoj komediji "The Menu", u kojoj glumi s Nikolasom Houltom i Ralfom Fajenesom, a tumači i glavnu ulogu u akcionom blokbasteru "Furiosa", prethodniku "Mad Maxa" iz 2015. godine.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

01:47

SVIRAO SAM SRPSKE PESME NA SVADBI NORVEŠKE PRINCEZE Jovan Pavlović u Pulsu Srbije otkrio kako je izgledalo KRALJEVSKO VENČANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track