"SVE IDE KA TOME DA SE KEJT..." Nove informacije o britanskoj princezi otkrivaju šta se dešava IZA ZATVORENIH VRATA
Foto: Printscreen/Instagram

nove informacije

"SVE IDE KA TOME DA SE KEJT..." Nove informacije o britanskoj princezi otkrivaju šta se dešava IZA ZATVORENIH VRATA

Pop kultura -

Kejt Midlton "čini sve što može da krene sa životom napolju" nakon dijagnoze raka, tvrdi kraljevski stručnjak.

Princeza od Velsa (42) objavila je prošlog meseca video u kom otkriva da joj je dijagnostikovan rak i da je podvrgnuta "preventivnoj hemoterapiji".

Kejt Midlton
foto: Youtube/World Graphic/People

Objasnila je da je to za nju i supruga princa Vilijama predstavljalo "veliki šok" i da su odvojili vreme da privatno svare informacije.

Kejt je dodala da im je trebalo vremena da objasne sve svojoj deci - princu Džordžu (10), princezi Šarlot (8) i princu Luju (5) "na način koji im odgovara".

"Bilo je to neverovatno teških meseci za celu našu porodicu, ali imala sam fantastičan medicinski tim koji se odlično brinuo o meni na čemu sam veoma zahvalna", rekla je majka troje dece u svom saopštenju.

"Najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luju na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti u redu.

A prema kraljevskom stručnjaku Dženi Bond, Kejt će tokom Uskrsa sa svojom decom odvojiti vreme da se oporavi i izleči.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

"Očekujem da će Ketrin i Vilijam prekinuti svaki razgovor o njenoj bolesti sa decom“, kaže ona u razgovoru za časopis Bella.

"Kaže da je svakim danom sve jača, tako da sam siguran da daje sve od sebe da se pridruži životu na otvorenom - pikniku, roštilju i šetnjama po plaži.

Kraljevski stručnjak Diki Arbiter nedavno je razgovarao sa kraljevskim urednikom Metom Vilkinsonom za The Sun-ovu emisiju Royal Exclusive i pohvalio Kejt što je odložila svoju najavu da bi prvo razgovarala sa "porodicom i decom".

Rekao je: "Kejt je ispravila svoje prioritete tako što je prvo razgovarala sa porodicom i decom, a zatim je svima rekla šta nije u redu, kakav tretman dobija i da postaje jača i da se nada da će se uskoro vratiti. U srdačnoj poruci upućenoj naciji, princeza je objasnila kako se oporavljala od teške abdominalne operacije u januaru 2024. pre nego što su testovi nakon operacije otkrili da ima bolest.

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt, koja nije potvrdila o kojoj vrsti raka je reč, uverila je da je "svaki dan jača", ali je rekla da se neće vratiti na posao dok ne ozdravi.

Mama troje dece je takođe podelila potresnu poruku drugima koji su oboleli od raka. "Moram se usredsrediti na potpuni oporavak u ovom trenutku, takođe mislim na sve one živote pogođene rakom", rekla je ona.

"Za sve koji se suočavaju sa ovom bolešću u bilo kom obliku, nemojte gubiti veru ili nadu. Niste sami."

(Kurir.rs/The Sun/T.J.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track