"TOLIKO JE EGOCENTRIČNA DA TO POSTAJE NEPODNOŠLJIVO": Evo šta je Megan radila uoči Kejtinog saopštavanja o strašnoj dijagnozi
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ponovo je osudili

"TOLIKO JE EGOCENTRIČNA DA TO POSTAJE NEPODNOŠLJIVO": Evo šta je Megan radila uoči Kejtinog saopštavanja o strašnoj dijagnozi

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari bili su domaćini umetničkog događaja u Inglvudu u Kaliforniji, 21. marta, dan pre nego što je Kejt Midlton saopštila svetskoj javnosti da joj je dijagnostikovana maligna bolest. Pojavio se video sa te svečanosti, a u komentarima ima dosta kritika koje se upućuju vojvotkinji od Saseksa i koje podsećaju na kritike koje su je pratile nakon Megzita 2020. godine. Šta to o njoj govore?

Događaj je bio organizovan u čast Kinsey African American Art & History Collection, na SoFi stadionu u Inglvudu u Kaliforniji. Megan Markl nosila je ogrtač odnosno perelinu Carolina Herrera, koja košta 3.799 dolara odnosno 3.500 evra. Stajling je upotpunila najjednostavnijim pantalonama i bluzom kao i baletankama koje obožava da nosi.

"Pelerina koju Megan nosi je prelepa", "Volim kada nosi modele Carolina Herrera,", hvale Megan Markl na Instagramu.

Princ Hari pojavio se u jednostavnom svečanom odelu, i dao je svoj doprinos izlaganju "jednog od najopsežnijih fondova afroameričke umetnosti, artefakata i dokumenata".

Na događaju je bila i majka Megan Markl Dorija Ragland kao i majka Bijonse Tina Nouls, pa su se zajedno fotografisale.

Važan deo događaja bio je i razgovor o "istoriji i značaju crnačke umetnosti i o tome kako različite zajednice mogu da udruženo rade na očuvanju ovog vitalnog dela američke istorije", piše Page six.

Na drugoj strani su kritike koje glase: "Nije ljubazna osoba! Možda najveći folirant koji je ikada postojao. Hajde, Hari! Možeš ti bolje! Vreme tako brzo prolazi. Vreme je za nadogradnju, seti se da si ti princ u realnom životu, a ona je glumica sa D liste u realnom životu", "Njeni stajlinzi su sada tako čudni", "Jadan Hari", "Ona obožava svoj glas, potpuno egocentrična i neiskrena", "Da li ona ikada ućuti i dopusti mu da bude član kraljevske porodice?", "Zašto ne dopusti Hariju da nešto kaže?".

Jedna žena je postavila pitanje: "Da li je Megan ponovo trudna?" i počela je rasprava. "Mora da si mnogo tužna osoba, verovatno ne radiš bilo šta drugo osim što troluješ na ovoj stranici", usledila je njena reakcija: "Ko si ti da tako pretpostavljaš? Pratim ovu stranicu jer sam Britanka i slučajno podržavam Megan i Harija, možda si ti trol".

Neki su napisali da Megan možda "ponovo nosi jastuk" aludirajući na glasine o njenom "lažnom" trudničkom stomaku 2019. dok se čekalo rođenje njenog sina Arčija Harisona. Napomene radi, sve se završilo na glasinama. Ona je sa Harijem dobila i ćerku Lilibet Dajanu koja će u junu napuniti četiri godine.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Zbog ovakvih sličnih kritika Megan i Hari su otišli iz Britanije u Kaliforniju, kako su više puta tvrdili, iako je njihov odlazak povukao brojna misteriozna pitanja. Mnogi ih kritikuju da su licemerni kada kažu da im je smetala prevelika pažnja (a oni su isticali i da im je smetao negativan publicitet), jer jure da budu u prvom planu.

Ovaj poznati par se nakon što je javnost saznala početkom februara da Čarls III ima rak (prethodno je u januaru operisan zbog benignog povećanja prostate) i da je Kejt Midlton operisana (16. januar) više puta pojavio u javnosti. Ona je u međuvremenu pokrenula lajfstajl brend što je pokrenulo ovakve komentare.

kralj Čarls, kraljica Kamila
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Hari je u februaru bio u Londonu da bi se video sa ocem, očekuje se njegov dolazak u Britaniju narednog meseca, Kejt i Vilijam su, kako kaže ovaj izvor, ponudili ruku pomirenja, više o tome u odvojenom tekstu.

princ Hari, princ Vilijam, Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Paul Grover / AFP / Profimedia

Pomirenje je i dalje u vazduhu, ali i nastavak razdora, na kraju krajeva - posle svih skandala možda je i nagli prekid razmirica bio i najverovatnije rešenje, na drugoj strani je sledeća opcija: potpuno ignorisanje Harija koji bi po dolasku u London oobavio svoj posao i vratio se nazad kući, u Ameriku.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B )

Bonus video:

02:53

DETE DANKINOG UZRASTA BRZO MOŽE VEZATI ZA NEPOZNATE OSOBE! Generalni sekretar IBSSA analizira snimak devojčice iz Beča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track