EVO ZAŠTO JE DRAGANA MIĆALOVIĆ OSTAVILA BRATA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Nije tajna zbog čega su raskinuli, a ovako je govorila o njemu
Foto: Damir Dervišagić

NISU KRILI VEZU

EVO ZAŠTO JE DRAGANA MIĆALOVIĆ OSTAVILA BRATA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Nije tajna zbog čega su raskinuli, a ovako je govorila o njemu

Pop kultura -

Mnogo pre lepe Brazilke, Marko Đoković je voleo našu poznatu glumicu Draganu Mićalović.

Marko Đoković, mlađi brat Novaka Đokovića, najmanje se eksponira od svih članova porodice Đoković. O njemu se definitivno najmanje zna, a odavno je napustio Srbiju i započeo život u Marbelji, u Španiji, gde i sam Novak često boravi.

koncert Stjepna Hausera, Marko Đoković
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Marko radi na teniskoj akademiji, a pronašao je i ljubav daleko od Srbije. Već godinama voli modnu dizajnerku Letisiju Tesari, ali ona nije jedina njegova devojka za koju srpska javnost zna.

Zapravo, davne 2011. godine, Marko je bio u vezi sa glumicom Draganom Mićalović, a ljubav je trajala nekoliko meseci.

Dragana Mićalović
foto: Damir Dervišagić

- Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve, nemam više šta da kažem - rekla je Dragana kada je potvrdila vezu sa Markom. U to vreme, medije su preplavile njihove zajedničke fotografije s javnih događaja i crvenog tepiha, a tada se nisu krili od foto-reportera.

Zašto su raskinuli Dragana Mićalović i Marko Đoković?

Međutim, kako su mediji prenosili, raskinuli su zbog razdvojenosti.

Novak Đoković, Đorđe Đoković, Marko Đoković
foto: Starsport

Marko se tada aktivno bavio tenisom i stalno putovao, a Dragana je radila u Beogradu. Ipak, nije bila razočarana ni nakon raskida.

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše, srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima - rekla je Dragana kada je okončala romansu sa Markom Đokovićem.

Dečije povrede, Dragana Mićalović
foto: ATA images

Posle raskida ostali su u prijateljskim odnosima, a Dragana je Novaku jednom čestitala osvajanje titule i na Instagramu.

(Kurir.rs/ Glossy/ L. S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track