PRINC HARI PONOVO U RODNOJ ZEMLJI, ALI ZBOG JEDNE STVARI NE MOŽE MIRNO DA SPAVA: Glavni razlog su jetrve i nimalo mu NIJE LAKO
Foto: Paul Edwards / News Licensing / Profimedia

MUKE

PRINC HARI PONOVO U RODNOJ ZEMLJI, ALI ZBOG JEDNE STVARI NE MOŽE MIRNO DA SPAVA: Glavni razlog su jetrve i nimalo mu NIJE LAKO

Pop kultura -

Princ Hari bi sledećeg meseca trebalo ponovo da poseti Veliku Britaniju, i to zbog proslave 10 godina Igara Invictus. Međutim, kako je stručnjak za kraljevsku porodicu, Tom Kvin, poručio za Mirror, princu neće biti lako. Inače uvek ima podršku svoje supruge Megan Markl, posebno na događajima vezanim za Invictus, ali i dalje se ne zna hoće li i ona doputovati s njim.

princ Hari, princ Vilijam, Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Paul Grover / AFP / Profimedia

- Sigurno ne spavaju dobro, muči ih šta treba da urade kad Hari dođe u Britaniju. Moraće da se suoče s problemima kroz koje prolazi njegova porodica, ali ne želi da kaže ništa što bi moglo da ispadne pogrešno, posebno naspram njegove supruge - kaže Kvin.

Poslednji put kada je Hari posetio Britaniju bilo je odmah nakon što je njegov otac, kralj Čarls, objavio da mu je dijagnostikovan rak. On i otac kratko su se videli, a mnogi su primetili da je prespavao i u hotelu, iako je neko od članova porodice sigurno mogao da ga ugosti. S njim tada nije došla supruga Megan, već je ostala s njihovo dvoje dece u Kaliforniji. Hari se tada nije sreo ni sa svojim bratom, princom Vilijamom, a nakon objave dijagnoze princeze Kejt, odnos im je ponovo pod znakom pitanja.

Kejt Midlton
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Hari bi hteo da popravi odnos s bratom, ocem i svojom snajom. Deluje mnogo mirnije nakon što je objavio memoare "Rezerva" i sve rekao u njima. Ali prosto ne zna kako da to uradi, a da istovremeno zadrži i Megan - navodi stručnjak.

Navodno princeza Kejt Midlton ne želi izvinjenje Megan Markl kako bi prekinule svađu koja traje već duže vreme. Kako je i sam Hari opisao u svojim memoarima, njih dve su se, pre venčanja, posvađale oko haljina za deveruše, nakon čega je princ Hari našao svoju, tada buduću suprugu, kako sedi na podu i plače.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Printscreen Youtube

- Kejt sigurno ne želi izvinjenje, ali Megan sigurno želi. Vilijam ne razume zašto njegov brat ne može da pređe preko toga, mnoge porodice se susreću s takvim situacijama. Megan i Hari su povređeni zbog toga kako ih je porodica tretirala, a Vilijam i Kejt su povređeni zbog svega što je Hari napisao u memoarima - navodi stručnjak.

(Kurir.rs/ Mirror/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track