TO JE BILO POSLEDNJE ŠTO MI JE REKLA: Kraljica Elizabeta je na samrti izustila ŠOK REČENICU ženi koju je njen muž PREZIRAO (FOTO)
Foto: Shutterstock

ovo od nje nije očekivala

TO JE BILO POSLEDNJE ŠTO MI JE REKLA: Kraljica Elizabeta je na samrti izustila ŠOK REČENICU ženi koju je njen muž PREZIRAO (FOTO)

Pop kultura -

"Crvena đavolica" kraljevske porodice podelila je poslednje reči koje joj je uputila bivša svekrva, kraljica Elizabeta.

Princ Endru, "sin skandala" kraljice Elizabete i FIlipa, imao je brojne nesmotrene odluke, zbog kojih danas nije na visokim granama u svojoj porodici. Iako se pisalo da je miljenik majke i oca, njegovo ime upleteno je u razne kontroverzne priče, od kojih je ona koja mu je najviše naštetila vezana za Džefrija Epstajna, te je optužen da je seksualno napastvovao tadašnju maloletnicu.

princ Endru, Sara Ferguson
foto: GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia

On je od 1986. godine. do 1992. godine bio u braku sa "crvenom đavolicom" Sarom Ferguson, koja je takođe jedna od kontroverznijih članica porodice.

Sara Ferguson
foto: Profimedia

Venčali su se 23. jula u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, a Sara, koja je tada postala vojvotkinja od Jorka, nazvala je to "najsrećnijim danom u svom životu". Dobili su dve ćerke, Judžin i Beatris, a i nakon razvoda živeli su zajedno, te jedno drugo podržavali u brojnim skandalima koji su ih pratili.

Tako je ona, recimo, jednom prilikom fotografisana sa stopalom u ustima drugog čoveka, što je posebno užasnulo njenog pokojnog svekra, princa Filipa.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Filip, koji je preminuo 2021. godine, navodno nije mogao da podnese Fergi na javnim događajima s ostatkom porodice. Navodilo se i da je kraljica objavila Sarinu listu dugova i da je ni sama nije volela.

Princ Filip, Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Ipak, pre nekoliko meseci se ona prisetila poslednjih reči koje joj je svekrva uputila, a, podsetimo, preminula je pretprošle godine.

Princ Endru, Sara Ferguson
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, vojvotkinja od Jorka u potkastu 'Tea Talks with the Dutchess and Sarah' ispričala je detalje razgovora s bivšom svekrvom.

— To je poslednja stvar koju mi je kraljica rekla: "Samo budi svoja, Sara", rekla je Fergi (63).

Sara Ferguson
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Fergi je ranije rekla da se osećala "oslobođeno" nakon smrti kraljice Elizabete.

— Ne znam da li je odlazak kraljice ono što me navodi da mislim da sada mogu otvoreno da kažem ono što želim da kažem bez brige da ću nekoga uvrediti — rekla je ona. — Sada sam zaista, zaista autentična Sara.

( Kurir.rs / Glossy / T. B )

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track