ŠOK RASKID UZDRMAO BRITANSKI DVOR: Pukla veza za koju su svi smatrali da je JAKA KAO STENA, a evo da li je preljuba presudila
Foto: Profimedia

važili za skladan par

ŠOK RASKID UZDRMAO BRITANSKI DVOR: Pukla veza za koju su svi smatrali da je JAKA KAO STENA, a evo da li je preljuba presudila

Pop kultura -

Britanski dvor zadesio je raskid koji je začudio sve jer se činilo da dojučerašnji partneri imaju baš stabilnu vezu. Šta je iniciralo kraj i da li je neverstvo krivo za ljubavni brodolom omiljenog unuka kraljice Elizabete Druge i ćerke jednog tajkuna?

Unuk kraljice Elizabete Druge Piter Filips (46) rastao se od Lindzi Voles (43) sa kojom je bio u vezi tri godine. Tu romansu počeo je nakon razvoda od Otem Keli (45) 2021. godine.

Piter Filips
foto: Profimedia

Bivši par je krenuo svako svojim putem nakon što je veza krenula svojim tokom, piše The Sun.

Piter i ćerka naftnog tajkuna ostali su prijateljio, a Daily mail navodi da se nije umešala treća osoba. Lindzi Voles bila je česta gošća na javnim događajima, a sin princeze Ane je veoma blizak sa ujakom kraljem Čarlsom o kojem je i javno govorio pre više nedelja.

Piter Filips i Lindzi Voles bili su prijatelji pre nego što su postali ljubavni partneri.

"Piter i Lindzi doneli su tešku odluku o raskidu jer su sve manje vremena provodili zajedno zbog posla i porodičnih obaveza. Piterove poslovne obveze i rad u F1 značili su da je on često bio odsutan i putovao je bez prestanka.

Piter Filips
foto: Profimedia

To je očigledno io šok jer je većina ljudi mislila da su njih dvoje apsolutno čvrsti kao stena, to je vrlo tužno. Piter je putovao po celom svetu i bio je neverovatno zaposlen, a Lindzi je u Škotskoj, pa im je bilo teško da se viđaju", ispričao je izvor za Hello.

Unuk kraljice Elizabete i princa Filipa živi na imanjima svoje majke, radi u agenciji CSM Sport & Entertainment i ambasadro je brenda ISPS Hand.

Piter Filips
foto: Profimedia

Hello je u junu 2023. pisao da je Piter oduvek bio blizak sa Čarlsom III i da mu je mnogo značilo što je Lindzi bila pozvana na koncert povodom krunisanja kralja prošle godine. Piter Filips je u sjajnim odnosima sa Kejt Midlton i princom Vilijamom koje je pohvalio zbog načina na koji su balansirali između privatnog života i posla.

"Trenutno je na odličnoj poziciji i ne može da bude srećniji ni u privatnom ni u privatnom životu", pisalo se tada. Pirjatelj bivšeg para tvdio je da su član dvora i njegova bivša devojka veoma srećni zajedno.

"Lindzi je stvarno dašak svežeg vazduha i toliko je očigledno koliko njih dvoje vole život", nastavio je prijatelj.

Piter Filips se od bivše supruge rastao 2020. a razveli su se 2021. Imaju ćeke Savanu (13) i Islu (12). Lindzi Voles se slično vreme rstala od supruga Endrjua sa kojim je bila 11 godina.

( Kurir.rs / Blic žena / T. B )

Bonus video:

00:48

Bivši dečko Aleksandre Mladenović ne može da preboli raskid

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track