NEKA SE IZVINI ONA MENI! Megan Markl strašno zamerila Kejt jednu stvar: Bez obzira na princezino stanje, SMATRA DA JE ONA OŠTEĆENA
Foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

narušeni odnosi

NEKA SE IZVINI ONA MENI! Megan Markl strašno zamerila Kejt jednu stvar: Bez obzira na princezino stanje, SMATRA DA JE ONA OŠTEĆENA

Pop kultura -

Megan Markl i Kejt Midlton su udajom za prinčeve postale članovi kraljevske porodice, ali i jetrve, o čijem odnosu se godinama unazad piše naširoko.

Neka se izvini ona meni

princ Hari, princ Vilijam, Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Paul Grover / AFP / Profimedia

Megan Markl i Kejt Midlton godinama nisu u najboljim odnosima, a sad je nabavila informaciju da Megan zamera jetrvi jednu stvar i smatra da bi joj se trebalo izviniti.

- Megan se ne oseća krivom zbog Kejt, jer smatra da je Kejt trebalo da bude jedina osoba u kraljevskoj porodici koja će pobediti svaku poteškoću. Megan je znala da je Kejt autsajder pa jednostavno nije mogla razumeti zašto Kejt uvek vuče ka kraljevskoj liniji umesto da podržava nju, drugu autsajderku - rekao je kraljevski stručnjak Tom Kuinn za The Mirror.

Ne interesuje je Kejtino stanje

Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Ipak, Megan je istrajna u nameri da se ne miri sa Kejt, iako joj je narušeno zdravstveno stanje.

- Kada je Megan saznala da Kejt ima rak bila je u šoku, ali ona i dalje ne vidi na koji način bi njih dve mogle da izglade odnos. Takođe, ona ne želi da ljudi govore kako želi da se pomiri sa Kejt, samo zato što je ona bolesna. Megan je i dalje uverena da je Kejt pogrešila i da bi joj se morala izviniti pre nego pokušaju da se pomire - istakao je.

Hladni odnosi

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, ceo svet je nedeljama pokušavao da otkrije šta se dešava sa princezom Kejt, nakon što su objavljene njene fotošopirane fotografije. U javnom obraćanju princeza je otkrila da ima rak, što je duboko uznemirilo celu porodicu.

Ipak, vest o Kejtinom stanju princ Hari i Megan Markl saznali su tek kada su objavljene zvanične informacije, što još jednom potvrđuje da su u lošim odnosima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track