DOK SE ONA BORILA SA RAKOM U 4. STADIJUMU, NJEN MUŽ BLUDNIČIO SA DRUGOM: Zvezda kultne serije prolazi kroz pravu ŽIVOTNU AGONIJU
Foto: Profimedia/Backgrid

DANAS SLAVI 53. ROĐENDAN

DOK SE ONA BORILA SA RAKOM U 4. STADIJUMU, NJEN MUŽ BLUDNIČIO SA DRUGOM: Zvezda kultne serije prolazi kroz pravu ŽIVOTNU AGONIJU

Pop kultura -

Glumica Šenon Doerti danas slavi 53. rođendan. Zvezda serije "Beverly Hills 90210" od 2015. godine bori se s rakom dojke koji je u četvrtom stadijumu, a njena teška životna priča potresla je mnoge...

Zloćudnu bolest otkrila je u martu 2015., a na mastektomiji je bila u maju 2016. godine. 2020. bolest se vratila, a glumica je neko vreme izgledala jako loše, zbog čega je i sama pomislila da joj je došao kraj.

Šenon Doerti
foto: Printskrin/Instagram

- Opet imam rak, četvrti stadijum. On je metastazirao u moje telo i znam šta to znači. Pitala sam se puno puta: Zašto ja?, A onda sebi kažem: A zašto ne ja? Teško mi je - rekla je tada, te istakla kako joj je najteže zbog majke i supruga koji se teško nose s njenom dijagnozom.

Šenon Doerti
foto: Printscreen YouTube

Nedavno je u svom podkastu 'Let's Be Clear' fanovima otkrila kako je počela da prodaje svoju imovinu kako bi "olakšala život svojoj mami kad umre".

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. Budući da će joj biti tako teško, želim joj olakšati neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune nameštaja - objasnila je Doerti.

Šenon Doerti
foto: Instagram/theshando

Sa suprugom Kurtom Isvarienkom venčala se 2011. godine, a prošle godine par se razveo. Razvod je potvrdila njena predstavnica Lesli Slon za USA Today.

- Razvod je zadnje što je Šenon htela. Nažalost, osećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj menadžerki, Kolier Grim, jer je ona intimno umešana u to - rekla je ukratko te tako sugerisala da je razlog razvoda bila druga žena.

Šenon Doerti
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno je u premijernoj epizodi svog podkasta 'Let's Be Clear' otkrila kako je saznala da ju je suprug varao dok se ona spremala za operaciju tumora na mozgu.

Šenon Doerti
foto: Printscreen/Instagram

- Na operaciju sam išla rano ujutro i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dve godine - rekla je Doerti.

Iza nje su dva propala braka s Ešlijem Hamiltonom i Rikom Salomonom koji su potrajali po godinu dana.

( Kurir.rs / 24sata.hr / T. B . )

Bonus video:

03:30

OTKRILA SAM RAK DOJKE NA ROĐENDAN! Takve trenutke svaka žena želi da zaboravi: Ovo je priča hrabrih žena koje su pobedile bolest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track