HARIJU PRETI DEPORTACIJA IZ SAD ZBOG KORIŠĆENJA DROGE? Princa počinju da sustižu MRAČNI TRENUCI iz burne mladosti! Šok detalji
Foto: EPA / Neil Hall

preti mu i finansijska kazna

HARIJU PRETI DEPORTACIJA IZ SAD ZBOG KORIŠĆENJA DROGE? Princa počinju da sustižu MRAČNI TRENUCI iz burne mladosti! Šok detalji

Pop kultura -

Princu Hariju, koji je pre četiri godine sa suprugom Megan Markl otišao u Kaliforniju ne bi li se sklonio od kraljevske porodice, preti deportacija iz SAD-a.

Naime, njegova viza je pod razmatranjem suda zbog toga što je u memoarima 'Spare', koje je objavio prošle godine, priznao da je koristio razne psihodelike i droge, piše The Evening Standard. Kako su to podaci koje kandidati moraju navesti pri prijavi za vizu, pretpostavlja se da Hari nije bio iskren.

princ Hari, intervju, Anderson Kuper
foto: Printscreen/Youtube/CBS

Istraga je pokrenuta na podsticaj organizacije 'The Heritage Foundation', a naveli su da upravo korištćenje droga može biti razlog odbijanja vize za SAD. U memoarima je priznao da je kokain probao još dok je bio maloletan, a kasnije je konzumirao i marihuanu te 'čarobne' gljive.

Princ Hari, princ Hari
foto: Profimedia

- Nije bilo zabavno i nije me naročito veselilo, kao što je činilo sve oko mene... ali učinilo je da se osećam drugačije, a to je bio glavni cilj - rekao je tada Hari.

Osim što će mu biti oduzeta viza ako sud utvrdi da je lagao kod prijave, mogao bi dobiti i finansijsku kaznu.

( Kurir.rs / The Evening Standard / 24sata.hr / T. B. )

Bonus video:

01:10

Deportacija Luke Bojovića iz Madrida u Srbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track