SLAVNA MANEKENA OSTALA TRUDNA SA POZNATIM JUTJUBEROM: Ranije smo je viđali na mečevima Đokovića, a sad je objavila LEPU VEST FOTO
Foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

čestitamo

SLAVNA MANEKENA OSTALA TRUDNA SA POZNATIM JUTJUBEROM: Ranije smo je viđali na mečevima Đokovića, a sad je objavila LEPU VEST FOTO

Pop kultura -

Čuvena manekenka Nina Adgal postaje mama. Čeka dete sa Jutjuberom Loganom Polom, saopštila je danas na Instagramu zajedničkom fotografijom na kojoj on pokazuje snimak sa ultrazvuka.

Poznati par dobio je veliki broj čestitki. Manekenka Nina Adgal i Jutjuber Logan Pol u vezi su od 2022. Verili su se u julu 2023. godine. "Još jedan Pol stiže na jesen", napisala je.

"Jednostavno smo savršeni zajedno. Slažemo se, jako nam je zabavno, slušamo jedno drugo, razumem je. Mislim da je neverovatna. Ona je jedna od najneverovatnijih ljude koje sam ikada upoznao", rekao je on, piše Daily mail.

Jutjuber je nedavno otkrio šta ga privlači kod partnerke odnosno kakve osobine treba da ima osobu koju je tražio za sebe: "Pamet, samopouzdanje, inteligencija, samouverenost, empatičnost, samosvesnost, aktivan slušalac, seksualno devijantan". Ovim poslednjim zaintrigirao je sve.

Nina Adgal ranije je bila u vezi sa sinom Kristi Brinkli, Džekom. Zajedno su gledali mečeve Novaka Đokovića za koga slavna Kristi često navija.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

00:09

Evo kako uživa trudna devojka Ognjena Amidžića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track